Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe menjek esküvőre?
A fekete nadrág-fehér blúz kombináció nem túl ünnepélyes? Mármint mindig sulis ünnepélyeken voltak rajtam ilyenek.
Egyberészes ruhába nem mehetek.
Ráadásul a magassarkút sem bírja a lábam...
Mégis akkor mibe menjek? Ráadásul normális blúzom sincs, pénzem meg 0 ft :(
Már ott tartok, hogy inkább el se megyek...
Feka naci, kicsit szolidabb ,mintás pólód, cipellőt meg kérj kölcsön (pl. balerina, v lapos, esetleg szandi) valakitől. :)
De tudod: nem akarásnak nyögés a vége. Ha nem akarsz menni, mondd ki nyíltan, ne szenvedj már!
Ez kamu kérdés lesz. Itt a húsvéti szünet, unatkoznak a diákok.
Összevissza hablatyol a kérdező. Először azt írja a fehér blúz kétszer akkora nála. Arra gondoltam ebből, hogy valami súlyos betegségből lábadozik, pl. hosszas kórházi kezelés miatt lefogyott. Majd ezt írja: turkálóban nincs rávaló méret. Ezek szerint 100 kilós? Ha dagadt, megmagyarázná, hogy miért nem bírja a lába a magassarkút, meg nem akar szoknyát, ruhát felvenni. Vagy pl. ha korábban térdműtétje volt, akkor érthető, hogy nem vesz fel magassarkút.
Nekem csak az furcsa, hogy nem szereti a kiegészítőket. Mit nem lehet szeretni egy nyakláncon, karkötőn? Tök csinosak, ezerféle van, nemcsak feltűnő, giccses.
Én nem is hiszem el, hogy létezik ilyen lány.
Szóval tuti, hogy csak szórakoznak velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!