Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe menjek esküvőre?
A fekete nadrág-fehér blúz kombináció nem túl ünnepélyes? Mármint mindig sulis ünnepélyeken voltak rajtam ilyenek.
Egyberészes ruhába nem mehetek.
Ráadásul a magassarkút sem bírja a lábam...
Mégis akkor mibe menjek? Ráadásul normális blúzom sincs, pénzem meg 0 ft :(
Már ott tartok, hogy inkább el se megyek...
Azért kiváncsi lennék, minek tetted fel a kérdést? Bárki bármit javasol, a válaszod, hogy otthon maradsz.
Ha nincs kedved ne menj, de ne találj kifogásokat.
Mondjuk nem biztos, hogy a barátodnak jól fog esni, hogy nem kiséred el. 1 napot bármiben ki lehet birni, még akkor is ha nem érzed magad túl jól, de az udvariasság meg kivánja.
Ha szegényes esküvő lesz, akkor teljesen jó az összeállítás. Azonban ha sejthető, hogy mindenki szépen fel lesz öltözve, és a barátod sem hajlandó vagy nem tud áldozni rád, inkább ne menj.
Csak feszélyezve éreznéd magad.
Barátom tudja, hogy utálom az ilyen formaiságokat, mint pl fekete nadrág, fehér blúz, így nem is erőlteti, hogy menjek.
De rájöttem, hogy tényleg nem megyek, de köszi a válaszokat.
Nem engedném, hogy vegyen nekem valami ruhát..
Amúgy fogalmam sincs, milyen lesz a társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!