Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mibe menjek esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibe menjek esküvőre?

Figyelt kérdés

A fekete nadrág-fehér blúz kombináció nem túl ünnepélyes? Mármint mindig sulis ünnepélyeken voltak rajtam ilyenek.

Egyberészes ruhába nem mehetek.

Ráadásul a magassarkút sem bírja a lábam...

Mégis akkor mibe menjek? Ráadásul normális blúzom sincs, pénzem meg 0 ft :(

Már ott tartok, hogy inkább el se megyek...

2012. ápr. 6. 16:11
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Amúgy május elején lesz
2012. ápr. 6. 16:33
 12/24 anonim ***** válasza:
Jelentkezz be, a www.ad6kap6.hu-ra, és ott tudsz csere-berélni, valami jó kis blúzt, vagy ruhát.
2012. ápr. 6. 16:34
 13/24 A kérdező kommentje:
Mind1, tényleg inkább nem megyek el. Majd barátom jól érzi magát, ismerkedik, én meg alszok itthon egy jót. Úgysem illek abba a társaságba.
2012. ápr. 6. 16:35
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért kiváncsi lennék, minek tetted fel a kérdést? Bárki bármit javasol, a válaszod, hogy otthon maradsz.

Ha nincs kedved ne menj, de ne találj kifogásokat.

Mondjuk nem biztos, hogy a barátodnak jól fog esni, hogy nem kiséred el. 1 napot bármiben ki lehet birni, még akkor is ha nem érzed magad túl jól, de az udvariasság meg kivánja.

2012. ápr. 6. 16:38
 15/24 anonim ***** válasza:
Májusban a mintás póló is jó szerintem a fekete nadrággal.
2012. ápr. 6. 16:38
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha szegényes esküvő lesz, akkor teljesen jó az összeállítás. Azonban ha sejthető, hogy mindenki szépen fel lesz öltözve, és a barátod sem hajlandó vagy nem tud áldozni rád, inkább ne menj.

Csak feszélyezve éreznéd magad.

2012. ápr. 6. 16:41
 17/24 A kérdező kommentje:

Barátom tudja, hogy utálom az ilyen formaiságokat, mint pl fekete nadrág, fehér blúz, így nem is erőlteti, hogy menjek.

De rájöttem, hogy tényleg nem megyek, de köszi a válaszokat.

2012. ápr. 6. 16:41
 18/24 A kérdező kommentje:

Nem engedném, hogy vegyen nekem valami ruhát..

Amúgy fogalmam sincs, milyen lesz a társaság.

2012. ápr. 6. 16:42
 19/24 anonim ***** válasza:
nincs egz barátnőd aki adjon kölcsön egy felsőt?
2012. ápr. 6. 17:00
 20/24 anonim ***** válasza:
73%
én írtam a kiegészítôket, meg a turit. szerintem a cuccaidbol bizti ki lehetne hozni vmi extrémebb ôsszeállítást, ami nagyon vagány, mégis klassz lenne. aludj erre egyet szerintem. pl. fekete gatya, vmi balerina cipivel, v bármi elegánsabb cipovel, hozzá 1 felsô, ami simán lehet mintás, vagy tiszta fehér, esetleg 1szinu szines testhez simulo, ehhez 1 blézer, hozzá illô sminkkel, esetleg sállal. de még ez is teljesen jo: [link]
2012. ápr. 6. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!