Ilyen melegben miben menjek templomi esküvőre?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és egy távoli barátként megyek, szoval nem hozzátartozó vagyok.
vettem egy szép blúzt, és egy fekete nadrágra gondoltam hozzá, de 33 fokban??? a blúz az jó, de ti milyen alsórészt vennétek ilyen időben?
2010. jún. 12. 11:00
2/6 anonim válasza:
mondjuk egy egyszerű szabású térdig érő szoknya magassarkúval? nem fontos, hogy fekete legyen, a lényeg hogy a blúzhoz passzoljon.
3/6 anonim válasza:
Nincs valami fekete szoknyád, ami rövidebb? És akkor harisnya nélkül, fekete szandállal. Esetleg valami egyszínű, paszteles nyári ruha, vagy koktélruha is jó lehet. Ha ilyened nincs, és tényleg távoli ismerős, és nem kerülsz nagyon központba, farmerszoknyát is el tudok képzelni, ha nem túl rövid/hivalkodó, és elegánsabb kiegészítőkkel tudod párosítani. Pl. farmerszoknya, fehér ing, fehér/fekete szandál és táska, meg valami csinos ezüst ékszer.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Szia,
Végülis templomi esküvőre mész nemde? Akkor annyit talán kibírsz, hogy elmész odáig és beülsz a jó hideg templomba :) (tapasztalataim szerint mind az.)
Egyébként szerintem is jobb ötlet egy rövid, de még ízléses fekete szoknya. Sok boldogságot a párnak !
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Igazatok van, jó ötleteket kaptam, viszont magas sarkúba nem fogok tudni menni mert nem bírja a lábam. utolsó: igazad van, a templomban hűvös van, az oda utat meg csak kibirom valahogy :)
2010. jún. 12. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!