Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti, hogy látjátok, milyen az ár?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy látjátok, milyen az ár?

Figyelt kérdés

Budapesten lenne az esküvői vacsoránk,egy étterem teraszán,szép környezetben.

Menü lenne,ami így nézne ki.

-Burgonyakrém leves bacon chipssel

-Mogyoróba bundázott csirkemell és baconbe göngyölt karaj sajtszósszal lenne 1 tányéron/fő +2 féle köret

(rizs+steak krumpli)

-uborka saláta és kov.uborka

Ez így 4000Ft/fő-ért szerintetek?

2012. márc. 28. 08:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én megállapodnék az étteremben egy másik menüben is ami eltér ettől de ugyanebben az árban, mert szerintem az ár nem rossz. És a vendégek választhatnának 2 menüből.
2012. márc. 29. 12:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem drága. Desszert miért nincs benne? Érdeklődj utána az étteremnek, sok helyen csinálják hogy megbeszéltek valamit, és nem azt, hanem silányabb minőséget vagy kisebb adagot tálalnak fel.
2012. márc. 29. 18:40
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Desszertet nem szeretnénk,mert lesz esküvői torta és aprósüti.Ill.lesz,de mi inkább gyümölcsöt szeretnénk desszert gyanánt ilyesmiket(még nem választottunk):

[link]

Abszolút felkészültem rá, nehogy valami ne úgy legyen ahogy szeretnék,mindent le szeretnék írni a szerződésbe.

Nem gondolom,hogy Leroy (elég nívós hely,nem tudom mond-e valakinek valamit)megengedhetné magának,hogy nem azt tálalja amit megbeszéltünk.Azt elfelejtettem,hogy bérleti díjat nem kell fizetnünk,akkor sem,ha rossz idő lenne és be kell költöznünk a teraszról.

2012. márc. 29. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Értem, hát reméljük minden jól sikerül... legyetek boldogok. :) Ezek a fruitymagices cuccok darabonként kerülnek ennyibe? Vagy mekkorák ezek? Normál süti méret?
2012. márc. 29. 22:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindegyik más méret.Van 1-2,3,6-8 személyes.
2012. márc. 29. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!