Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy látjátok, milyen az ár?
Budapesten lenne az esküvői vacsoránk,egy étterem teraszán,szép környezetben.
Menü lenne,ami így nézne ki.
-Burgonyakrém leves bacon chipssel
-Mogyoróba bundázott csirkemell és baconbe göngyölt karaj sajtszósszal lenne 1 tányéron/fő +2 féle köret
(rizs+steak krumpli)
-uborka saláta és kov.uborka
Ez így 4000Ft/fő-ért szerintetek?
kicsit off, de fontos lehet: Körbeérdeklődtél, hogy a vendégek között van-e mogyoróra allergiás ember?
Csak a biztonság kedvéért kérdezem :)
Szűk körű az esküvő,22 fő.Természetesen körbeérdeklődtem :-)
A minket nem zavar,hogy mi a szokás :-)amúgy mindenki szereti a burgonyakrém levest,ezért választottuk.Senkinek nem volt ellenvetése:-)
Nem lesz húsleves(mi nem rajongunk érte).
A barátaink ismernek,tudják milynek vagyunk,így ez nem furcsa nekik és mindenki szereti ami a menüben van.:-)
Mi nem szeretnénk éjszakába nyúló eszem-iszom dínom -dánomot.Kb.22-óráig maradnánk.
Nem lagzi lesz,csak egy szűkkörű esküvői vacsi.Du.4 körül érnénk oda.
Ha senkinek nincs ellenvetése a menüvel kapcsolatban,akkor hajrá!Végülis már irtam is,ahány ház....:) De szerintem is nézz körül még,hátha máshol olcsobb..(de ez az ár sem vészes szerintem).
Sok Boldogságot Nektek!!!
Szerintem ez jó ár, főleg hogy úgysem lesztek sokan.
Bár én a bacont sokallom (levesben, és a főételben is) és keveslem a friss salátát ami nem csak uborka, de nyilván ha az az adott vendégsereg szereti az ilyen menüt akkor no problem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!