Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi alapján döntöd el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján döntöd el, hogy kit hívsz meg az esküvődre és kit nem?

Figyelt kérdés

Anyagi okokból csak kis létszám fér bele a költségvetésbe.

Nagyon sok barátunkban csalódtunk, ezért a maradék barátokkal csak egy buli lenne esküvő utáni hétvégén.

Szóval "csak" a család marad. Párom részéről nem sok vendég lenne, mert csak a 2 testvére él, azoknál összesen 9 gyerek van. De a 2 sógorommal egyszer sem találkoztam. Soha nem érdeklődnek mi van a párommal, ha pedig a párom hívja őket, egyszerűen nem veszik fel a telefont. A 9 gyerek közül is 2-3 szokott válaszolni az üzeneteire.

Az én családom viszont nagy. De sok rokonnal nem tartom a kapcsolatot. Vannak olyanok, akiket kb 10-15 éve láttam utoljára,de meg KELL hívni őket, különben sértődés lesz.

Túlzás nélkül simán 50-60 ember lenne az én részemről, párom részéről meg 10 sem.

Ezért szelektálni kell/akarok.

Az egyik nagymamámat nem szívesen hívnám meg, mert tojik a fejemre, apuéknak viszont sokat segít (anyagilag).

Nagynénémmel ugyanígy vagyok, meg a 2 fiával. Ha tudtak, apuéknak segítettek, de amúgy soha nem jött 1 email vagy telefonhívás, hogy hogy vagyunk. Páromat csak képről ismerik.

A többi rokonnal ugyanígy vagyok. Oké, akik 100-200 km-re laknak, nem tudnak gyakran meglátogatni. De a fiatalabbak még egy emailt sem küldenek. Már érdeklődtem felőlük, Karácsonykor elküldtem a jókívánságainkat de semmi válasz.

Az elmúlt néhány évben a rokonaim 95%-a tojik a fejemre.

A szüleimen, anyu szülein és a nővéremen kívül mást nem szívesen hívnék meg, hiszen rajtuk kívül más soha nem érdeklődik, hogy élünk-e még.

Lehet, hogy hibáztunk amikor az eljegyzésünket nem kürtöltük világgá, de akkor sem volt pénzünk egy nagyobb bulira. 1 üveg pezsgőt ittunk a szüleimmel meg a testvéremmel és ennyi.

2012. márc. 21. 11:18
1 2
 11/11 Ajsa ***** válasza:
Mi csak azokat hívjuk meg akikkel tartjuk a kapcsolatot. Pl a nagynénémet nem fogom meghívni, mert szemét volt velem, de a lányáékat meghívom. :) Ne érdekeljen ki sértődik. Ez a ti napotok. Semmiről ne mondjatok le a hülyék miatt. Aki megsértődik az így járt. :)
2012. márc. 23. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!