Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor vegyem el?
Figyelt kérdés
19 F vagyok. Sárospatakra megyek tanulni lelkésznek és a barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást és minden rendben van. Azt terveztük,hogy amig én a suliba járok még 6 év remélhetőleg addig albérletben lakunk mert a lány 22 éves és dolgozni fog. Viszont ma tudtam meg h kötelező a kollégium és csak akkor lehetünk együtt ha feleségül veszem. Mikor tegyem meg ezt? Beszéltünk már ilyenekről hiszen sokat vagyunk együtt és a jővőnket egymással tervezzük. Véleményt kérek és normálisat.2012. márc. 19. 20:36
1/22 anonim válasza:
Szerintem semmiképp se vedd el azért, hogy együtt lakhassatok. Adj magatoknak időt. Nem mondom, hogy mind a 6 évet ki kell várni, de igenis kell idő, hogy eldöntsétek, hosszú távra lehet gondolkodni. Belerohanni egy esküvőbe értelmetlen lenne ebben a helyzetben.
2/22 A kérdező kommentje:
Van benne valami
2012. márc. 19. 20:41
3/22 anonim válasza:
Beszéljétek meg egymással, hogy mi a teendõtök. Viszont te még nagyon fiatal vagy, "elõfordúlhat", hogy a késõbbiekban másképpen látsz dolgokat!
4/22 anonim válasza:
1-2 év effektív együtt LAKÁS után eldöntheted, hogy megéri-e házasodni. Addig minden csap álmodozás. (Tapasztalat.)
5/22 anonim válasza:
Csak ezért semmiképp ne. Inkább próbáljátok úgy intézni, hogy a közelben keressen magának egy albérletet, így sok időt tudnátok együtt tölteni, akár nála is aludhatnál hetente többször. Sok probléma csak hosszú együtt töltött idő után kerül felszínre, így nem lenne jó egy házasságba ennyi idő után belerohanni.
6/22 yuda válasza:
Nem tudom mit értesz azalatt, hogy együtt vagytok.
Elvileg no szex és ezt lelkész tudja legjobban. Ha mégis van, akkor értelmetlen a kérdésed.
Másik megközelítésem, hogy 2 hónap alatt megismertél egy embert, hogy elvedd?
Nem gondolom, feltétlen évekig kell ismerkedni, de azért egy jó fél év, 8 hónap legalább kellene szerintem, hogy alakuljonak a dolgok. Addig történik jó és kellemetlen dolog is mendkettőtökkel és meglátjátok ki hogyan reagálja le. Sok tanulság van ebben.
Szóval 19 évesen olyan kiforrott vagy, hogy nősülnél? Hmm.
Nem leszólni akarlak, de milyen tapasztalatod van még az életről? Még csak nem is dolgoztál. . .ha jól értem.
7/22 Nanamia válasza:
Az előző kapcsolatom 3 évig tartott, gyerekünk is lett, mégis a mai napig hálát adok annak a döntésnek, hogy nem házasodtunk össze. 2 hónap még kevés ahhoz, hogy kezd kiismerni a párod hibáid. Sajnos nem lehetsz benne biztos, hogy el tudod később fogadni. Ez nem azt jelenti, hogy nem maradhatnak így az érzéseid évek múltával is, de jobb egy ilyen jellegű döntésnek időt hagyni. :)
8/22 anonim válasza:
Semmiféleképpen ne ugorjatok bele a házasságba 2 hónap után!
9/22 A kérdező kommentje:
Igen valóban igazatok van. Nem is most venném el 1-2 év után
2012. márc. 19. 20:47
10/22 Nanamia válasza:
*hibáit...na, csak nem tudok írni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!