Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői meghívó?
én ilyet fogok csinálni, sokkal olcsóbb, mint ha fizetnéd...
maradék papírokból meg lehet menü/ültetőkártyát csinálni
Innen rendeltem:-)
www.meghivodiszkont.hu
Panton papírboltból (netről) rendeltem, gyűrű mintás pausz papírra nyomtattunk, fel volt tekerve, egy kb. 11 cm-es műrózsa volt minden meghívóhoz rakva és bordó szatén szalaggal átkötöttük.
Nagyon tetszett mindenkinek.
Itt tudsz kétféle ingyenes sablont is letölteni, több színben is:
Egy Word dokumentum jön le, amibe még a szövegdobozok is be vannak illesztve, tényleg gyerekjáték a használatuk. Csak kitöltöd, és már nyomtathatod is. :)
De amúgy ez a cég nagyon szép cuccokat csinál, láttam a gödöllői esküvői kiállításon. Az igényeid szerint megcsinálják a grafikát, választhatsz hozzá papírt, borítékot, dobozt, és ez alapján számolnak árat. És nem is olyan drága, a kiállításra vitt összeállítás meghívója csak 800 forint, és ebben a doboz is benne van! Ez volt az: [link]
Amúgy sok boldogságot! :)
Mi innen rendeltük:
Rengeteg mintából lehetett választani, és a mi ízlésünkre szabták. Szombaton mentünk megnézni, és szerdára már kész is lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!