Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tervezhetem az esküvőmet már?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tervezhetem az esküvőmet már? Talán még korai?

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok, kb 2-3 év múlva lenne az esküvőnk, de én szívesen kezdeném tervezgetni, megtehetem? Mivel kezdjem ha igen!?

Nem sietek sehova de szívesen lekötném magam vele, vagy időpocsékolás ilyen hamar kezdeni a tervet?

2012. febr. 9. 12:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Aranyos vagy :)

Figyi, tervezgess nyugodtan, de ne menj hozzá, amíg pár évet nem életetek együtt, akár itthon, akár külföldön! Csak ezt az egyet tedd meg, akkor olyan nagy baj már nem lehet. Miért nem mész ki hozzá?

2012. febr. 9. 12:42
 12/17 A kérdező kommentje:
egyébként korábban 3év 8hónapot voltunk együtt nem 2-t nem tudom hogy valaki ezt hol olvasta de akkor tisztáztam, az okot pedig már fent említettem.
2012. febr. 9. 12:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Azért nem megyek ki, mert még tanulok, ezen kívűl van még egy évem, meg aztán is maradok itthon segítem a szüleimet!
2012. febr. 9. 12:44
 14/17 anonim ***** válasza:
26%
ugyanmár. mi van ha szakítottatok? mi is szétmentunk a vôlegényemmel, 4 év után, pedig már kôzôs gyermekunk is van. aztán kibékultunk, most pedig az eskuvonket tervezzuk. na az igaz, h idén lesz, nem évek múlva :) ruhát, tortát, dekort, meghívot... nézegethetsz nyugodtan. bár én inkább blogokat olvasnék, infot gyujtenék.
2012. febr. 9. 12:46
 15/17 anonim ***** válasza:
21%

szerintem ne kezdd el szervezni, de gondolatban attól még megtervezheted - így ha arra kerül a sor, már tudod, hogy mit akarsz - helyszín típusa, meghívók típusa, díszítés, kaja pia

írd össze, mik a tervezési pontok, gondolatban tervezd meg, vedd elő pár hónap múlva, javítgasd ki, majd újra, majd újra.

ha nem ezzel töltöd el a napjaid jórészét, akkor abszolút nem gáz! :-)

ha kreatív vagy, csinálhatsz meghívót, vagy lerajzolhatod a ruhád :)

2012. febr. 9. 13:12
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem esküvő előtt max egy évvel érdemes, akkor is ésszel, fokozatosan...

Egyrészt gyerekes, lehet addig már együtt sem lesztek, hiszen ha szakítotok-mentek szét akkor ki tudja mi lesz addig. Elhiszem, hogy hirtelen szakítás volt, de azért csak volt dific...

Aztán meg 2-3 év olyan messze van, hogy gyakorlatilag addig még akármi történhet, anyagi, és bármilyen más szempontból. Barátok jönnek-mennek változnak.

Nekem is volt 2-3 legjobb barátnőm gimiben, de az egyetemen megismertem egy lányt aki valósággal a "testvérem" lett...2-3 éve is nagyon jo volt a kapcsolatunk a párommal, ma már még érettebb...

Most békültetek ki, még intenzív benned az öröm és a rózsaszín köd. várj még pár évet míg letisztul a dolog...

Amúgy meg nézelődni lehet, csak gyakorlatilag annyit változik a világ, hogy mire odakerülsz lehet teljesen más ruha, ékszer, dekor stb. fog tetszeni...

2012. febr. 9. 14:34
 17/17 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem elkezdhetsz utánaolvasni a témának, nekem is 2-3 év múlva lesz esküvőm, de már a fejemben össze állt minden, hogy mit hogyan szeretnék. Akár csinálhatsz egy külön mappát is a gépeden, ahova elkezded lementegetni a dolgokat, de konkrétan ne foglalj le semmit. A vendéglistát is összeírhatod akár. Csak vigyázz, a nagy igyekezettel el ne riaszd a párodat. :)
2012. febr. 9. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!