Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tervezhetem az esküvőmet már? Talán még korai?
19éves lány vagyok, kb 2-3 év múlva lenne az esküvőnk, de én szívesen kezdeném tervezgetni, megtehetem? Mivel kezdjem ha igen!?
Nem sietek sehova de szívesen lekötném magam vele, vagy időpocsékolás ilyen hamar kezdeni a tervet?
Tulajdonképpen bármit elkezdhetsz tervezgetni, de nincs sok értelme. Ennyi idő alatt sok minden változhatsz. Összeveszhetsz a barátnőddel, akit most felkérnél koszorúslánynak, vagy összebarátkozhatsz mással jobban. Lehet, hogy rátok szakad a bank, de az is lehet, hogy elvesztitek a pénzetek és nem telik, csak egy két tanús esküvőre lagzi nélkül.
Ha megvan az időpont, és tudod már, mennyiből gazdálkodhatsz, akkor érdemes elkezdeni nézelődni is. Már csak azért is, mert ha most kinézel valamit, de később mégse telik rá, nagyon rossz lemondani róla, miután már beleélted magad.
No meg a másik: ha már egyszer szétmentetek, akkor nehogy beleugorj a házasságba! Legalább pár évet éljetek együtt, és utána döntsetek! Így később lesz az esküvő, de nem leszel fél éven belül elvált nő.
23 éves vagyok, van olyan volt osztálytársam, aki nyáron nagy boldogan férjhez ment, decemberben az osztálytalálkozón meg mondta, hogy beadták a válópert... ésszel!!!
Ha már egyszer szétmentetek minek terveztek esküvőt? Akkor abban a kapcsolatban valami nem jó, bár ti tudjátok.
Nem az a baj, én 19 évesen mentem férjhez, 5 év együttlét, 2 év együttélés után, még mindig együtt vagyunk meg minden, de én korainak tartom így, hogy 2 év alatt volt már szakítás is... várnék vele min 4-5 évet. Bár te tudod.
Álmodozni meg álmodozhatsz :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!