Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 29 éves férfinak korai még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves férfinak korai még a családalapítás?

Figyelt kérdés
Ő korainak gondolja, és az anyja is. Párkapcsolata volt, amely nemrég ért véget az ő hibájából.(hűtlenség) Nektek mi a véleményetek?

2012. jan. 10. 12:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy korai. Sőt, már majdnemhogy kései.
2012. jan. 10. 13:00
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy 29 éves férfinak nem korai, de barátodnak nyilvánvalóan az, ha annak gondolja. És még ha az anyja véleménye is számít neki...(Félreértés ne essék, én nagyon jóban vagyok anyósommal, de ha attól függene a családalapításunk, hogy szerinte mikor jó, kiakadnék.)
2012. jan. 10. 13:02
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ember egyéniségétől, személyiségétől, mentalitásától függ.

Vki 25 évesen érett arra, hogy apa legyen, vki pedig még 35 évesen sem.

2012. jan. 10. 13:02
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pasi úgy gondolja, a kedves anyuka is, és a pasi hallgat rá, akkor tuti korai.

Egyébként férjem 29 volt, mikor elvett :) A lényeg, hogy legyen nő, pasi meg szerelem :) Anyukának ebbe nincs sok beleszólása.

2012. jan. 10. 13:03
 5/22 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez egyénfüggő.

Nincs olyan, hogy "egy 29 éves férfi", csak egyes emberek vannak. És ha ő korainak érzi, a legnagyobb hiba belekényszeríteni, mert egyrészt ő nem lesz boldog, másrészt nem lesz mellette boldog az a nő, aki azt képzeli, hogy ők boldog család lesznek, hiszen a pasi fejében egész más van. Ha a családi, meg barátnői, meg társadalmi nyomás nem venne rá arra (még) alkalmatlan fiúkat is, hogy elköteleződjenek, mindenkinek jobb lenne. Holott ha békén hagynák, talán 4-5 év múlva maga is eljutna arra az elhatározásra, hogy megállapodjon. Ha belekényszerítik, úgyis csak kitörni akar majd, és mindenkinek csak rossz lesz.

2012. jan. 10. 13:03
 6/22 anonim ***** válasza:
76%
Hát ha 29 évesen korai, akkor talán később sem való neki a család. Nem korai akkor, hanem nem neki való!
2012. jan. 10. 13:07
 7/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzáaszólásokat! Egy ismerősömről van szó, akin nem tudok kiigazodni. Én 24/n létemre már szinte elkésettnek érzem magam, ő meg 29 évesen találja ki, hogy élni szeretne...sokat beszélünk erről.

Igen, sajnos az anyuka túl nagy hatással van rá. Az a fajta, aki minden nőszemélyben a fiacskája megrontóját, és az esküdt ellenséget látja. Engem is utál, pedig mi csak közeli ismerősök vagyunk. :D

2012. jan. 10. 13:07
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

pont ideális szerintem,de ez attól is függ,hogy értelmileg hány éves szintjén van,ha rendben van mentálisan (bocs,de nem tudom másképp megfogalmazni) akkor pont jó az életkor.De van aki pl. csak 35 éves korára elég felelősségtudatos és felnőtt a feladathoz.

Egyénfüggő a kérdés

2012. jan. 10. 13:09
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Párom 29,házasságot 2 éven belül,gyereket 4-5 év múlva szeretne.

24 vagyok,nekem igy tökéletes.

(és nem,senki nem szól bele ebbe az elképzelésbe)

2012. jan. 10. 13:14
 10/22 anonim ***** válasza:
63%
Attól hogy te úgy látod ahogy, attól még mások másképp gondolkodnak. Én 27 éves nő létemre még csak egy nagy gyereknek érzem magam, tanulni akarok, aztán 30-as éveim elején dolgozni és összeszedni az életem kezdéséhez kellő pénzt, ez is évekig tart majd, és csak utána lehet szó saját családról... de az még soká lesz. Még nem vagyok érett hozzá. Gondolom nem én vagyok az egyetlen ilyen. És azt sem értem ez miért furcsa másoknak, én sem tartok senkit furcsának csak mert másképp gondolkodik és érez mint én. Ez a normális. Nem vagyunk egyformák. Az ismerősöd is majd ha úgy érzi akkor lesz saját családja. Ha komolyan gondolja akkor az anyja véleménye sem fogja ebben meggátolni.
2012. jan. 10. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!