Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 29 éves férfinak korai még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves férfinak korai még a családalapítás?

Figyelt kérdés
Ő korainak gondolja, és az anyja is. Párkapcsolata volt, amely nemrég ért véget az ő hibájából.(hűtlenség) Nektek mi a véleményetek?

2012. jan. 10. 12:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32%

ma 13:14 77%

Leírtad, amit akartam:D ott a pont!

2012. jan. 10. 13:21
 12/22 A kérdező kommentje:

Csak egy kérdés, semmi több.

Köszi, jöhet még! :)

2012. jan. 10. 13:25
 13/22 anonim ***** válasza:
61%
Ja és szerintem azzal, hogy ő felismerte magán, hogy még nem alkalmas rá, már sokkal előrehaladottabb önismerettel rendelkezik, mint sokan, akik beugranak egy házasságba húszas éveik elején.
2012. jan. 10. 13:44
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Ez teljesen egyén és egyéniség függő férjem 22 évesen nősült már van két gyerekünk most 28 éves.

Rokona 31 éves és még nőtlen de együtt él a barátnőjével aki 24 éves.

2012. jan. 10. 13:48
 15/22 A kérdező kommentje:
És ha úgy mondom, hogy egy kisbabára nagyon fáj a szíve, de nőt mellé nem akar? Úgy is rendben van? :)
2012. jan. 10. 13:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valami csúnya nagy gebasz van a fejében. :) Amúgy végtére is ilyen is lehet. Gondolj bele, az utód utáni vágy sokkal erősebben ösztönös, mint egy hűséges párkapcsolat kialakítása. Szóval simán hihető, hogy van ilyen.
2012. jan. 10. 13:51
 17/22 anonim ***** válasza:
61%
Ez személyiségtől függ, de nyilván, Te ismered a férfit, ismered a körülményeit, világhoz való hozzáállását, ezért úgy gondolod, már ideje lenne megállapodnia. Aggódni semmiképp sem kell érte, valószínűleg még anyuka sem tudná elfojtani benne,ha ő hatalmas késztetést érezne egy család iránt, neki így kényelmes, és ha megcsalta a legutóbbi kapcsolatát is, valószínűleg oda kár lett volna, ha gyerek születik. A párom 40 éves, igazából minden feltétel adott lenne neki, hogy gyereke legyen,amit majd szeretne is,de én szoktam lebeszélni az ötletről, nem magam miatt, mert én még ráérnék, csak mert ő egy nagy gyerek. Biztosan csodás apuka lesz, felelősségteljes, csak még elvan a saját maga kreált világban, egyszerűen szórakoztató, és sosem estem még kétségbe, hogy hú, lecsúszott volna valamiről, mert már nem abban a korban van,amit a társadalom normálisnak talál a családalapításhoz. Szerintem ezt nem szabad erőltetni senkinél sem, vagy belekényszeríteni valami,abból jó nem lesz. Egyébként meg mindig is voltak, vannak, és lesznek, akik család nélkül élik le az életüket.
2012. jan. 10. 13:51
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

1.ha egy 29 évesnek az anyja korainak gondolja - és egyáltalán:"gondolja" - az 60 éves fiacskájának is korainak gondolja majd. De ez csak egy jóslat.

2.Anya nélkül szeretne egy kicsit? majd a nagymama pótolja a kicsinek a fájó árvaságát?

3. az a fiatal nő, aki itt érintett lehetne, mint feleség, édesanya: meneküljön hanyat-hopmlok

2012. jan. 10. 14:14
 19/22 anonim ***** válasza:
jav:hanyatt-homlok
2012. jan. 10. 15:11
 20/22 anonim ***** válasza:

29 évesen nem kellene már korainak lennie!

De milyen az már, hogy az anya mondja meg mi a korai???

Párom 27 éves és már szeretne gyereket, csak jelen pillanatban nem úgy állnak az anyagiak.... :(

De kivételek vannak!

22 éves menyasszony

2012. jan. 10. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!