Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan oldjam meg az esküvőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg az esküvőmet gazdaságosan?

Figyelt kérdés
Maximum 50vendég, és nem akarunk sok pénzt költeni. Tippek tanácsok? Pénzügyileg is jól jöjjünk ki, mit hagyjunk ki és hogyan is történjen...nagyon ideges vagyok..segítsetek!!
2012. jan. 24. 20:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Alapvető kérdés, hogy mi a cél? Minél olcsóbban, akármilyen is a minőség? Magasabb igényekhez képest elérhető ár? Vagy éppen mindenből luxus, és a pénz nem számít?

Nekünk nem felelt volna meg a család által összekattintgatott fényképhalom. Sznobizmus vagy sem, 70 ezernél jóval többet költöttünk fényképészre, mert annyira ritkán kézül rólunk úgyis kép, szerettük volna ezeket igazán jó minőségben eltenni emlékbe. A szüleimnek is volt fotósa 30 évvel ezelőtt, és meg is látszik a képeken, szépek, minőségiek, tűélesek. Ennyi marad az utókornak, ezen kár spórolni. Mi nem kértünk az okostelefonos, hamis színes, homályos képek ezreiből, inkább 3-400 minőségi, utómunkán átesett fotó legyen, még ha pénzbe is került.

Igényes szolgáltatókkal, semmin nem garasoskodós költségvetéssel 1 millió volt 40 főre az esküvőnk. Ebben a gyűrűink is benne vannak, valamint szállás kb. 25 főre.

2012. jan. 25. 15:18
 22/23 anonim ***** válasza:

Nálunk nem volt fotós, kb 300kép gyűlt össze az ott lévők képeiből, egyetlen egy van a falon nagyban, a többit max évente egyszer megnézzük,ha tökéletesek lettek volna sem nézegetném, én ilyen vagyok.A gyerekem fotóit viszont naponta nézem.Embere válogatja, nem kötekedni szerettem volna.

Én az étel minőségére és a precíz kiszolgálásra helyeztem a hangsúlyt, mert az utóbbi 3 lagziban a párom éhes maradt, vagy annyira későn jött a kaja hogy kínjában magában ette a csalamádét és megitta az asztalról a kirakott üdítőket, azokat is amiket nem szeret, mert nem volt más választása. Ezt szerettem volna elkerülni.

Valahol viszont muszáj spórolni, uncsim szülei nyáron fizették vissza az összes, lányuk esküvőjére felvett hitelt, ősszel elvált a pár, na ezért nem érdemes költségekbe verni az embernek magát.

2012. jan. 25. 15:42
 23/23 anonim ***** válasza:
lehet hogy nem éttermet kéne választani, hanem egy étkezdét ahol jól főznek de feleárból kijösztök. nálunk fotós pl egy barát volt, azzal mi is spóroltunk.
2012. febr. 1. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!