Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kibírnom az esküvőmet úgy, hogy ne zokogjak?
Bocsi, hogy közbekotyogok.
Természetesen tiszteletben tartva "gyengeségedet" ... szerintem a mindenféle mesterséges bogyók (miegymások) helyet sokkal hasznosabb lenne némi akaraterő.
:)
Amúgy sok boldogságot kívánok!!!
Nekem is hasonló félelmeim voltak az esküvő közeledtével. Hasonló beállítottságú vagyok, mint te. Végül úgy alakult az egész, hogy olyan oldott, jó hangulatú, pergő esküvő volt a miénk, hogy nem volt időm erre. Egyik esemény követte a másikat és bár megható pillanatok voltak, valahogy az öröm, a jókedv előtérbe került, így nem sírtam.
Ez az én tapasztalatom, remélem nálatok is minden úgy alakul, ahogy te szeretnéd.
Szia!
Én is mindenfélén meghatódom, sírok, ettől függetlenül soha nem jutott volna eszembe, hogy (még ha minimálisan is) leszedáljam magam életem egyik legszebb napjára, pláne olyan gyógyszerrel, gyógyhatású készítménnyel, amit előtte soha nem próbáltam. Nem tudhatod, hogy rád hogyan hat. Az édesapám temetésekor muszáj voltam bevenni egy negyed nyugtatót, rám úgy hatott, hogy éppen, hogy kibírtam a szertartást, utána órákra kiütöttem magam. Szóval, ha mégis a nyugtatóhatású készítményre gondolsz, előtte próbáld ki.
Nem hiszem, hogy bárki ki tudná bírni az esküvői szertartását sírás nélkül, ha nem élne már az édesanyja, szerintem ez normális. Menj ki hozzá sűrűbben a temetőbe, vagy ha nem vagy temetőbe rohangálós, akkor sokat "beszélgess" vele. Gondolj arra, hogy a szertartás alatt ő ott ül fenn a felhőn, téged néz és boldog, hogy boldognak lát.
Sokat hallgasd előtte azokat a zenéket, amik a szertartás alatt fognak szólni, ezzel is felkészülsz.
Ha jó minőségű festékkel leszel kisminkelve, akkor nem fog kenődni, plusz, lehet kapni olyan cuccot, amivel tartósítják pont ilyen sírós szituációkat elkerülendő.
Én is végigbőgtem az esküvőmet, egy kis maszatka sem volt a szemem alatt.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!