Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te meghívnád őket? Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te meghívnád őket? Kérlek mondjátok el a véleményeteket. Bővebben lent írok!

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó, hogy az unokatestvérem augusztusban fog férjhez menni. Én akkor már másfél éve leszek együtt a barátommal(vőlegényemmel-de erről az ő családjuk még nem tud, még nem jelentettük be.). Nem igazán tartom valószínűnek, hogy addig találkozunk az ő családjukkal, mert nem sűrűn látogatunk haza ketten, csak én szoktam menni egyedül. A kérdésem az lenne, hogy az unokatestvérem helyében meghívnátok a páromat is az esküvőre vagy nem? Arról természetesen tudnak, hogy van barátom.-facebookról biztosan és az is feltűnhet neki, hogy már "jóideje" ő a párom, és eljegyezve a családi állapotom, meg van fent kép a gyűrűmről is. Szóval csak nem gondolhatják azt, hogy kamu...

Nekem eddig ilyen nagy esemény a ballagásom volt, ahova én meghívtam ennek az unokatesómnak a barátját is, úgy, hogy még sose találkoztam vele előtte és a ballagásomon sem beszéltünk, csak gratulált a többiekkel együtt.

Hasonló helyzetben van a másik unokatesóm is. Az ő menyasszonyát sem ismerik még, az eljegyzést is csak onnan tudhatják, ha megnézték facebookon a családi állapot változást..

Viszont az unokatesóm már 28 éves én meg mégcsak 20 vagyok. Vagy ez ilyenkor nem számít.. Mi van, ha az unokatesóm párját meghívják az enyémet meg nem? Az igazságos lenne?

2012. jan. 22. 20:56
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Hat ez eleg furcsa...En eleve ugy tudom,hogy ugy illik hogy barkinek van vagy nincs valakie,egy meghivora azt illik rairni akit illet mint csaladtag es melle hogyha van parja az o nevet ha meg nincs akkor kedves meghivottjat,mivel ezt minden ember gondolhatja kerdes nelkul hogy nem egyedul szeretne menni.
2012. jan. 26. 23:21
 22/26 anonim ***** válasza:
Nálunk (Erdélyben) az a bevált szokás, hogy a meghívóra ráírod XY és kedves családja, abba beletartozik a kiskorú gyermek is. Visszajelzéskor majd szólnak, hogy hányan mennek. Ha nagykorú akkor XY és meghívottja. Ha szűk családi körben tartasz rendezvényt, ünnepelsz eseményt akkor is ugyanígy jársz el, csak annak a pár embernek küldöd a családból akit tényleg ott akarsz látni. De hangsúlyozotan egyedül hívni valakit akinek tudod, hogy párja van, sőt nem alkalmi, hanem vőlegénye is nem illik.
2012. jan. 27. 07:01
 23/26 anonim ***** válasza:

szerintem a kérdező még a családjával lakik, tehát az xy és családja rá vonatkozik és a szüleire. Nem fognak azért másfajta meghívót készíteni, hogy ráírják XY és családja és YX párja. 3-4000Ft a szerkesztési díj, ezt annyiszor kell fizetni, ahány féle meghívót kérnek.

Már írtam korábban, hogy szerintem meghívják, csak le szerettem volna írni, hogy nem kell ezért a párt szidni, hogy miért nem írták rá!

Kérdező! Majd írd meg, mi lett!

2012. jan. 27. 10:19
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem kell több meghívót szerkeszteni, a meghívó kész szöveg, a borítékra írod rá, hogy kit mit, és a kedves családját...nem?
2012. jan. 27. 10:23
 25/26 A kérdező kommentje:

Megírom.

Igen, hivatalosan még anyuékkal lakom.

2012. jan. 27. 11:37
 26/26 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen meghivnam,akinek van parja es kozelebbi rokon azt attol fuggetlenul h ismerem,a parjaval egyutt meghivom.
2012. febr. 12. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!