Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon béna h én sminkelem ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon béna h én sminkelem ki magam az esküvőre?

Figyelt kérdés
Van aki magának csinálta a sminket a nagy napon?Néhány ötlet h mire figyeljek?
2012. jan. 15. 11:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Én sminkes vagyok, így nem volt gondom a sminkeléssel. :)Sőt, édesanyámat és a koszorúslányokat is én sminkeltem ki még délelőtt, de mivel professzionális termékeket használok a mindennapokban is, ezért még hajnal 4-kor is úgy néztünk ki, mintha akkor lett volna kész a smink. Te is erre figyelj, hogy a lehető legjobb termékeket használd, ha csak a "drogériásra" futja, akkor a Max Factor-t tudnám ajánlani, ha viszont drágábbra is, akkor M.A.C., Bobby Brown, Giorgio Armani, e.l.f., Urban Decay, Coastal Scents termékeket szerezz be.
2012. jan. 15. 21:05
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes sminkeshez menned, 3000 Ft-ból ki is jönne az egész. Nagyon jó minőségű sminkek kellenek ahhoz, hogy egész nap kitartson, és már csak egy alapozó is 4000 ft, és az árnyalatot is el kell találni. Táncolásnál, átöltözésnél, 200 puszit kapsz, mindenki ölelget. -> vízállónak is kell lennie.

Világosan elmondhatod a sminkesnek hogy natúr sminket szeretnél, csak csináljon babapopsi arcbőrt, halvány barna szemeket. Ne félj, nem hiszem hogy ennek ellenére kék szemmel és piros szájjal, sírva jönnél el. Erre megéri áldozni.

2012. jan. 15. 23:02
 33/35 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki írtam, hogy sminkes vagyok. Egy jó sminkesnek el kell találnia az arcbőrödhöz, szemszínedhez, hajadhoz illő termékeket, és persze el kell fogadnia, hogy natúr sminket szeretnél. Ennek ellenére ő tudni fogja, hogyan emelje ki a tekinteted úgy, hogy az a fényképeken és a videón, valamint nappali és esti fényben is a legjobban mutasson. Szerintem is keress fel egy jobb nevű kozmetikust a környékeden (városi pletykákból biztos hallottad már, hogy melyiküket tartják a legjobbnak), érdemes vele csináltatni egy próbasminket, és a lelkére kötni, hogy nem szeretnél vad, füstös szemeket, csak kis szolidat.
2012. jan. 15. 23:06
 34/35 anonim ***** válasza:

32-es vagyok:

Még hozzátenném, hogy amikor sminkes csinált, tényleg sokkal jobb képek készültek, pedig az is natúr smink volt. Minden kulcsa: a Fekete műszempilla!!! Baromi nagyot dob a látványon. Legalább próbáld ki, el fogsz ájulni magadtól! :)

2012. jan. 15. 23:07
 35/35 anonim ***** válasza:
Az eredményről majd értesithetnél:-) vagy akár képet is dobhatnál fel:-)
2012. jan. 16. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!