Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lapos cipő esküvőre?
Volt már három térdműtétem, biztos nem bírnám végig magassarkúban, viszont két magassághoz nem lehet "állítani" a ruhát. Nagyon gáz, ha lapos cipőm lesz?
Linkelnétek képeket?
Menya
Hidd el tapasztalatból mondom hogy sokkal kényelmesebb a lapos cipő az esküvődön mint a magas.
Gondolj bele, egész nap, és egész éjszaka talpon kell lenned.
Nekem az volt a szerencsém hogy anyum készült és bedobott a kocsiba egy lapos cipőt (hátha), még éjfél sem volt én pedig már majdnem sírtam úgy fájt a lábam- a talpam abban a magassarkúban. Megmentés volt a lapos cipő.
És hidd el senki nem fogja látni a ruha alatt!
Itt van egy kérdés erről, hátha segítenek a válaszok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..
Egyébként szerintem sincs semmi gond a lapos cipővel. Elég sokat ki kellene bírni a magassarkúban, és ez legyen életed legszebb napja, nem pedig a legfájósabb. Senki nem fog érte szólni, senki nem fogja gáznak tartani, ne aggódj. Sok sikert a keresgéléshez!
Miért is ne? Nálunk a családban volt olyan esküvő, ahol a menyasszony így is egy pár centivel magasabb volt a vőlegénynél, ha magassarkút húz, akkor viszont ez a különbség már komikus lett volna. Ráadásul már elég nagy pocakos terhes is volt a lány, így gondolom még kényelmetlenebb lett volna egész estén keresztül viselni.
Lapos talpúból is -lehet, h nehezebben- de biztosan lehet szépet venni.
Valaki lapos cipőben is szépen jár, a ruhabeállítás miatt pedig nem lehet sok differencia a fényképezős-táncolós cipők közt.
Maga a lapos cipő nem gáz, vannak szépek is.
Esetleg egy pár centis, nem hegyes sarok még nem zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!