Ezt a ruhát esküvőre vettem. Szerintetek illik hozzá ez a köröm? Vagy túl sok a párducminta? . (A cipő és a táska sima fekete) Egyébként milyen típusú műkörmöt érdemes csináltatni, ami bírja egy pár hétig?
2010. máj. 27. 16:51
2/19 anonim válasza:
Illik, csak a ruha nem illik esküvőre.
De ezt a kérdésed már lerendeztük. :)
M-L17
3/19 anonim válasza:
nekem nagyon teszik a ruha. :D Csak nem esküvőre.. Amúgy a párducminta lehetne rózsaszín helyett piros..és így ;)
4/19 anonim válasza:
Szerintem is csini ruha+köröm, de nem esküvőre.
5/19 A kérdező kommentje:
de am a ruha is rózsaszín, csak képen nem látszik..
am mért nem illik szerintetek esküvőre?:S a mintája miatt?
2010. máj. 27. 17:03
6/19 anonim válasza:
szerintem egy kicsit feltűnő a ruha, de engem nem zavar, simán felvenném bárhova.>_<
és amúgy a köröm mintha a ruhához lenne kitalálva.:)
7/19 anonim válasza:
Hát nézzétek már meg basz.ki a ruha piros-fekete a köröm meg rózsaszín mintájú! Tökre nem illenek össze!
8/19 anonim válasza:
tetszik is meg össze is illik de egy esküvőre???
9/19 A kérdező kommentje:
a RUHA IS RÓZSASZÍN!!!
2010. máj. 27. 17:11
10/19 anonim válasza:
discoba ok a ruha
de nem esküvőre...lehetne szolidabb ruha rajtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!