Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezt a ruhát esküvőre vettem....

Ezt a ruhát esküvőre vettem. Szerintetek illik hozzá ez a köröm? Vagy túl sok a párducminta? . (A cipő és a táska sima fekete) Egyébként milyen típusú műkörmöt érdemes csináltatni, ami bírja egy pár hétig?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. máj. 27. 16:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Miskolcon nem találtam egy olyan ruhát se ,ami tetszett volna és 15ezer alatt volt.. :/
2010. máj. 27. 17:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Csak az a gáz szerintem, hogy ilyen ruciban túlöltözött leszel egy kicsit. Ilyenkor mindig a menyasszonynak kell a csúcsbombanőnek lenni, meg lehet, hogy lesz olyan az esküvőn aki nem vágja a divatot, és az ilyen stílusú cuccokat k****nak tartja majd. (nekem is van nagyon hasonló rucim, és az idősebbek, meg aki nem vergődnek a divattal folyton beszólnak) :S...

Sok szerencsét a megfelelő cuccok kiválasztásához!

2010. máj. 27. 17:52
 13/19 anonim ***** válasza:
9%
Ez nem ribis szerintem jó esküvőre.Te jó ég mikor voltatok esküvőn utoljára és hol,akik azt írják,hogy nem illik?
2010. máj. 27. 18:01
 14/19 anonim ***** válasza:

hát kedves utolsó

eddig egy válaszadónak se tetszett.-ez azért jelent valamit...

2010. máj. 27. 18:02
 15/19 anonim ***** válasza:
26%
Igen azt,hogy maradiak vagytok,vagy vidékiek.De ez a ruha illik egy fiatal lányhoz.Én két éve voltam esküvőn és az én ruhám sokkal rövidebb volt,nagyon szép színes rózsaszín,melltartó sem volt rajtam és nem nézett senki sem furán.
2010. máj. 27. 18:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtad még a régebbi kérdésedben, hogy Spanyolországban vagy hol lesz az esküvő? Szerintem oda ez tökéletesen illeni fog. A körmödet a helyedben én simán csak franciára kérném, az ízléses is, és mindenhez illik! :)
2010. máj. 27. 18:16
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen,Spanyolországban lesz.Ezért is gondoltam ezt a ruhát oda..
2010. máj. 27. 18:18
 18/19 anonim ***** válasza:
jah hát akkor ok
2010. máj. 27. 18:20
 19/19 anonim ***** válasza:
33%

18:09

Te azt hiszed hogy a vidékiek kockás ingbe,farmernadrágba ,káóboj kalapba járnak?? Jó lenne nem leszólni a "vidékieket" te pesti patkány!

2010. máj. 27. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!