Ezt a ruhát esküvőre vettem. Szerintetek illik hozzá ez a köröm? Vagy túl sok a párducminta? . (A cipő és a táska sima fekete) Egyébként milyen típusú műkörmöt érdemes csináltatni, ami bírja egy pár hétig?
2010. máj. 27. 16:51
11/19 A kérdező kommentje:
Miskolcon nem találtam egy olyan ruhát se ,ami tetszett volna és 15ezer alatt volt.. :/
2010. máj. 27. 17:15
12/19 anonim válasza:
Csak az a gáz szerintem, hogy ilyen ruciban túlöltözött leszel egy kicsit. Ilyenkor mindig a menyasszonynak kell a csúcsbombanőnek lenni, meg lehet, hogy lesz olyan az esküvőn aki nem vágja a divatot, és az ilyen stílusú cuccokat k****nak tartja majd. (nekem is van nagyon hasonló rucim, és az idősebbek, meg aki nem vergődnek a divattal folyton beszólnak) :S...
Sok szerencsét a megfelelő cuccok kiválasztásához!
13/19 anonim válasza:
Ez nem ribis szerintem jó esküvőre.Te jó ég mikor voltatok esküvőn utoljára és hol,akik azt írják,hogy nem illik?
14/19 anonim válasza:
hát kedves utolsó
eddig egy válaszadónak se tetszett.-ez azért jelent valamit...
15/19 anonim válasza:
Igen azt,hogy maradiak vagytok,vagy vidékiek.De ez a ruha illik egy fiatal lányhoz.Én két éve voltam esküvőn és az én ruhám sokkal rövidebb volt,nagyon szép színes rózsaszín,melltartó sem volt rajtam és nem nézett senki sem furán.
16/19 anonim válasza:
Nem azt mondtad még a régebbi kérdésedben, hogy Spanyolországban vagy hol lesz az esküvő? Szerintem oda ez tökéletesen illeni fog. A körmödet a helyedben én simán csak franciára kérném, az ízléses is, és mindenhez illik! :)
17/19 A kérdező kommentje:
Igen,Spanyolországban lesz.Ezért is gondoltam ezt a ruhát oda..
2010. máj. 27. 18:18
19/19 anonim válasza:
18:09
Te azt hiszed hogy a vidékiek kockás ingbe,farmernadrágba ,káóboj kalapba járnak?? Jó lenne nem leszólni a "vidékieket" te pesti patkány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!