Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon béna h én sminkelem ki magam az esküvőre?
Barna a szemem.A szemöldököm elég vékony és ritkás amit mindenképpen ki kell húzni vagy ilyesmi.
A szememre valami fehéres-halvány ezüstöset szeretnék.
Milyen alapozót tudok ajánlani ami tartós?
Saját tapasztalatom: én egyáltalán nem sminkelek, de gondoltam érdemes az esküvőt profira bízni, barátnő ajánlásával kerestem fel egy kozmetikust, szolid natúr sminket kértem. Kb fél óra alatt úgy elmaszkírozott h egy totál idegen nő nézett vissza rám a tükörből, konkrétan ÉN nem ismertem meg magam, apám konstatálta egy kurv*ssal:-) hazamentem, leszedtem a lila monoklikat, maradt egy natúr smink, aztán éjfélkor pisiléskor észrevettem a mosdóban, h darabokban lifeg az alapozó az arcomon, azt is leszedtem. SOHA TÖBBET SMINKEST.
ami viszont bevált: 3D-s műszempilla, gyönyörűen kiemeli a tekintetet, no meg időnként felfrissíteni a sminket.
Biztos van tehetséges sminkes is, de általában esti sminket tesznek fel a képek meg az esti fények miatt és az elég rémisztő nappal még.
ezért le fogtok pontozni...
de én nem sminkeltem. Ez van :P
Szerintem akkor 1 árnyalattal sötétebb alapozo,Avonban van olyan tartos,az elég jo,és nem is drága,vagy nekem most Astor Perfect stay van,nagyon szeretem,mert jo,nem olyan mintha lemeszeltek volna és a DM ben olyan 3-4000 ft max.Szemöldököd kifestését nem akarod kozmetikusra bizni? Előtt pár héttel én elmennék a helyedben,hogy szedje ki a szemöldököm és fesse be azzal a tartos festékkel,de barnával,ne feketével. Ha nem tetszik esküvőig elhalványul ugyis,ha tetszett akkor fel lehet frissiteni eskvő előtt pár nappal.Ha nem akarsz tartos szemöldök festést akkor csinald magadnak,nekem erre a celra Miss sporty-Savana nevű szemceruzám van,barna,jo is,olcso is.
Ruzst szerintem ne tegyel akkor,max valami természetes szinű szájfényt.
Szempilláid mindenképp fesd ki,talán legjobb erre a celra a vizállo spirál,de azért előtte probáld ki hogy birod,nemhogy elkezdesz tőle könnyezni.
Én kihuznám kicsit a szememet fekete szemceruzával,nekem most Lorealos van,szeretem mert nem kenődik el. A szemhélyadat csinald ugy hogy vegyél egy duo,két szinű szemhélyfestéket,az egyik szin legyen a sötétebb ezüstös,másik olyan fehéres-gyöngyház szinu. Belűre kend a világosat,kivülre a sötétebbet,és az átmnenetnél kicsit satirozd össze. Járomcsontra kenhetsz egy kis pirositot,valami lightos szinűt,szépen fog mutatni a képeken, nagy ecsettel kend.Ha pufinak találod az arcod akkor járomcsont alá kend,az vékonyitja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!