Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon béna h én sminkelem ki magam az esküvőre?
Magamnak csináltam a sminket, elég szolid lett, nem nagyon tudok tippeket, azt neked kell eldöntened, mi áll jól. én a szemhéjamra csillogó szemfestéket kentem, mert az jól mutatott a fehér ruhához. Ne használj sok alapozót, vagy csak nagyon jó minőségűt, mert végig kell puszilgatnod majd a gratuláló násznépet, a rúzs is csókálló legyen, ne kenődős, ugyanezen okból.
2012. jan. 15. 11:45
Ha tudsz szépen sminkelni,akkor nem béna.
Ötleteket sajnos nem tudok adni:)
2012. jan. 15. 11:45
Érdemes beruházni jó minőségű sminkszerekre, ez még mindig olcsóbb, mint egy sminkes, ráadásul utána is tudod használni őket. Nagyon ügyelj, hogy ne ess túlzásba, ilyenkor az ember hajlamos rá.
2012. jan. 15. 11:47
írd be youtube-ba hogy wedding make up tutorial
ott találsz rengeteg stílust és tippeket is
2012. jan. 15. 11:47
Nem béna, ha jól tudsz sminkelni, és ki tutod hangsúlyozni az előnyös részeket, és elrejteni a kevésbé előnyöseket. De biztos, hogy aznap még lesz időd/energiád/türelmed sminkelni is?
Ha igen, akkor érdemes mindenből jó minőségű terméket venni és fixáló spray sem árt.
2012. jan. 15. 11:49
Én lebeszéllek róla, mert nem szokott jó lenni a képeken. Bár, még mindig ott a retus.
Hát ha szoktál sminkelni és jol megy nem ház. A tesom esküvőjére én magamat sminkeltem,őt meg profi. A tesom szerint az enyém sokkal jobb lett mint az övé.
Hogy gondolod,ird le reszletesen mit csinalnal,milyen szinnel,és milyen a te bőrod,szemed.
2012. jan. 15. 11:50
9/35 A kérdező kommentje:
Az lenne nekem a lényeg h ne legyen erős.Voltam pár próba sminken de egyik sminkes se képes megérteni h egy egyszarű laza sminket akarok és nem olyat ami olyan mintha nem is én lennék.
Azt hiszik h h esküvő akkor csak is erős smink lehet.Grrr!
Olyan akarok lenni amilyen amúgy vagyok csak egy kicsit szebb.Ők meg teljesen másmilyenre csinálnak.:(
Ezért döntöttem úgy h magam készítem el h nehogy ne ismerjen meg a párom.:)))
Én magamnak csináltam, persze előtte elmentem mindenből újat venni, nem feltétlen a legdrágábbat, de jót. (nemigazán festem magam, szoktam, de nem minden nap). korrektor, alapozó, kis pirosító, szemspirál, és írta valaki, hogy a szemét csillogóra, nos én is, ezüstszínű, azaz inkább csillogó szemhéjtussal húztam ki. A rúzst nem szeretem, szájfényt használtam. szerintem (és a képek szerint is) egészen szép lett:)
2012. jan. 15. 11:55
Kapcsolódó kérdések: