Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon béna h én sminkelem ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon béna h én sminkelem ki magam az esküvőre?

Figyelt kérdés
Van aki magának csinálta a sminket a nagy napon?Néhány ötlet h mire figyeljek?
2012. jan. 15. 11:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

12.12 Én felpontoztalak :)

Mivel én soha nem sminkelem magam, igy az esküvőre is csak a szempillámat festettem ki, illetve egy szájfényt tettem fel. A párom utálja a szemfestéket, nem akartam hogy pont az esküvőn ne tetszek neki.

2012. jan. 15. 12:28
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja,ha nagyon izzados vagy,zsiros a bőröd egy kicsit fixald a z alapozot egy vékony réteg puderrel is,ami megegyezik a bőrőd és az alapozo szinével. Szemhélyfestékből tényleg inkább márkásabbat,olyat ami nem is tul folyékony állagu,mert az összeturosodhat,de nem is nagyon "porzos" olyan kettő közöttit amit ha az ülzetben rákensz a kezedre akkor az ujjaddal nem tudod letörölni,és nem is kezd el "porzani" a bőrödön. Astornak, Lorealnak,esetleg még a DM-es Essencenek is vannak elég jok.
2012. jan. 15. 12:28
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a válaszokat, csak amit az első oldalon írtál, hogy ne legyen erős a smink.

Nos. Választanod kell, hogy mit akarsz jobban: tökéletes fotókat vagy halvány sminket. A halvány smink ugyanis semmit nem mutat a fotókon.

Természetesen az esküvőre nem illő smink sem jó, nekem először a kozmetikus nagy szürke monoklit sminkelt a szemem köré (szerinte az ezüst volt a divat), hiába mondtam, hogy a szürke nem áll jól nekem, csak a barna. Az eredmény láttán viszont belátta, hogy igazam van, és végül megtaláltuk a jó megoldást, közepesen erős smink, hozzám illő színekkel, és még soha nem készültek rólam ilyen jó fotók.

2012. jan. 15. 12:37
 24/35 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy mindenből a neked megfelelőt vedd. Nekem az alapozó ami bevált a maxfaktor és a l'oreal. Ezeknek sajnos 3-4000 körül van az ára. A pirosítóval bánj csínján, mert a kevesebb ennél több :). Az arcformádnak megfelelően pirosíts! Szempillaspirálból nekem bevált az olcsóbb kategória is, a lényeg, hogy nézd meg milyen a keféje. A szemhéjamra is szoktam alapozót, néha egy pici testápolót is kenni, mert így a szemhéjpúder tartósabb. Érdemes szerintem 2 színt használni, egy világosat és egy sötétebbet, illetve elsatírozni. Én még a szemhéjamat egy kis fekete szemceruzával szoktam kihangsúlyozni. A szemceruzából tényleg csak jó minőségűt vegyél, mert hamar elkenődik. Szerintem érdemes lesz egy kőpúdert is beszerezned, mert az izgalomtól izzadhat az ember, és egy nagy ecsettel könnyen, vékony rétegben eltüntetheted a púderrel. Ha nem vagy tapasztalt, mindenképpen kérd egy barátnőd segítségét, hogy egyenletes lett-e a sminked. Jah, én szájfénypárti vagyok, de ha gondolod a fényképezéshez használhatsz rúzst. Azt mindenképp döntsd el, hogy a szádat vagy a szemedet hangsúlyozod jobban, mert ha a szemedet, akkor egy natúr, rózsaszín szájfény a legjobb. Így hirtelen ennyi jutott eszembe. :D Sok boldogságot!
2012. jan. 15. 12:37
 25/35 anonim ***** válasza:
Ha pesti vagy, nézz körül a MAC-ben. Nem olcsó, de nem kell majd attól félned, hogy félidőben lefolyik az arcodról.
2012. jan. 15. 12:42
 26/35 anonim ***** válasza:
Katalin hercegné is így csinálta állítólag :)
2012. jan. 15. 12:54
 27/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hasznos választ!

Dm-be vagy Rossmannba vajon segítenek a nekem megfelelő alapozót kiválasztani?akik ott dolgoznak sima eladó vagy értenek is ehhez?

2012. jan. 15. 13:03
 28/35 anonim ***** válasza:
A Müllerbe-van tapasztalatom,ott igen adnak tanacsot,sajnos a masik kettöbe meg nem kerdeztem.
2012. jan. 15. 13:16
 29/35 anonim ***** válasza:

Én magamnak,de csak szemceruza,szempillaspirál,szemhéjamra kis csillogós festék,szemöldököm huztam ki,arcomra nagyon pici barnitós púder (tényleg csak pici),és szájfény

nem használok alapozót,akkor se használtam

próbasminket csináltattam 2 kozmetikussal is,az egyik után kiálhattam volna a sarokra, a másik tetszett,de hazamentem,párom megcsókolt 2x,és rajta több maradt :D

maradt a saját készitésű,abban bitos voltam hogy jó

illetve a fotós korrektúrázta kicsit a végén

2012. jan. 15. 13:41
 30/35 tetris ***** válasza:
Annak idején én is magamnak csináltam. Tök jó lett. Sminkes se tudott volna jobbat csinálni.
2012. jan. 15. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!