Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek melyik legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik legyen?

Figyelt kérdés

167 cm /60 kg vagyok, esküvőig elvileg lemegy még kb 5 kiló...

1, [link]

2, [link]

Volt aki már rendelt innen ruhát?

2012. jan. 14. 21:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok ilyen oldal van. 2 van elmentve nálam, de lehet, hogy a te álom-ruhád ezeken pont nincs ott. De ha beírod googlebe hogy wedding dress vagy bridal gown millió ilyen oldal jön ki.

[link]

[link]

Szerintem ez a magyar oldal annyit tesz, hogy elkéri a méreteid, a szerint megrendeli külföldről, + rádob még egy 20ast. :( Mert ezek a ruhák tényleg tök olcsók, magyar viszonylatban. Persze, mint más tervezőktől lenyúlt darab. (Ha meg "koszorúslány ruhát" csináltatsz magadnak, fehér színben, az átlag 100 dollár... vagy annyi se) De persze ott van, hogy biztos nem lesz pont olyan, mint a képen. Csak azért nagy az árkülönbség az amcsi megvétel, meg a magyar kölcsönzés között... De ha már eldöntötted, hogy rendeled, jobban jársz a külföldivel.

2012. jan. 15. 15:17
 22/25 anonim ***** válasza:
2012. jan. 15. 16:30
 23/25 A kérdező kommentje:

nagyon nagyon köszi a linkeket!!! találtam köztük egy - az első ruhához hasonlót.

[link]

Mi a véleményetek? :)

2012. jan. 15. 19:42
 24/25 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik. Olyan elegáns. :) Ha végül innen rendeled, írd meg nekünk, milyen élőben.
2012. jan. 15. 20:19
 25/25 Christina Jenny válasza:
Talán ezen az oldalon hasznos lesz. [link]
2012. dec. 26. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!