Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nincs testvérem és a baráti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs testvérem és a baráti társaság is a párom barátaiból áll, kit válasszak tanunak az esküvőre?

Figyelt kérdés
Szüleim sose engedtek sehová fiatalon, majd teljesen kitörni vágytam és külföldre mentem , hazajöttem megtaláltam életem párját de mivel fiatalságom a könyvek mellett telt utána pedig külföldön éltem nincsene barátaim csak a párom barátai vannak nekem is.
2009. máj. 23. 19:49
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
67%

Kedves Kérdező!

Leírom neked azt mi felénk a szokás. Így volt az én esküvőmön is. Nem fontos,hogy a tanúd barát legyen és az sem,hogy vannak-e.

Szóval felénk olyan személy a tanú aki valamiért fontos az életedben. Általában rokont szoktak felkérni. Én voltam aki a nagynéni ,nagybácsi kérdést írta. Szóval nekem a nagybátyám volt a tanúm. Ha nincs keresztszülő. Így nem kell azon agyalni, hogy barát nem barát. A másik van testvéred? Ő is lehet. vagy a leendő sógor, sógornő. S nem kell megmagyaráznod senkinek, hogy az illetőt miért választottad.

S tényleg nem kell ekkora problémát keríteni ebből az egész kérdésből. Arról csak magad tehetsz,hogy neked nincsenek barátaid. De ezen nem itt és most kell sem keseregni sem panaszkodni. Azt old meg magad máshol.

Képzeld itt ahová én férjhez jöttem nekem sincsenek barátaim és nem lihegem túl ennyire mint te. Férjem barátaival tartjuk a kapcsolatot, mert ők laknak itt. Az én barátaim szerte szóródtak az országban.

Sok boldogságot kívánok. S ne gyere azzal,a hisztis szöveggel, hogy de ez az én esküvőm.

Mindenkinek a magáé a legfontosabb éppen ezért nem szabad így viselkedni. Gondolkodj logikusan. Racionálisan.

2009. máj. 27. 09:29
 32/32 anonim ***** válasza:
78%

Hidd el, nem bántásból mondom, de szerintem is túl komolyan veszed a dolgot. A kommentjeid stílusa alapján úgy érzem, én sem szívesen barátkoznék veled. Nem tudom miért hisztizel, senki nem bántott meg, csak ötleteket adtunk. Barátot nem tudunk leakasztani neked a szögről. Miért "igénytelen" az, aki a postást vagy a zöldségest kéri meg, ha szimpatikus neki? Nem kell ilyen rátartinak lenni, lehet, hogy az a postás vagy zöldséges jobb ember, mint te vagy.

Egyébként nem mindenkinek vannak jó barátai, de ha kedves ismerősei sincsenek, ott már el kell gondolkozni az illetőnek önmagán.

Bocs, csak az utolsó kommented egy kicsit sértő volt szerintem azok számára, akik próbálnak segíteni.

Egyébként valaki javasolta, hogy írd le, melyik városban laksz, és lehet, hogy akad valaki, aki elmenne neked tanúnak - miért nem írtad meg?

2009. máj. 27. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!