Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs testvérem és a baráti társaság is a párom
barátaiból áll, kit válasszak tanunak az esküvőre?
Nem kell mindenkinek megtudnia! Ilyenkor egy apró hazugság nem bűn! Majd azt mondod a lánynak, hogy a legjobb barátnőd sajnos nem tud eljönni, vészhelyzet van, és mivel úgy érzed, hogy kölcsönös köztetek a szimpátia, ezért kéred meg őt, hidd el, el fogja vállalni!:-)
Vagy ha ez így ciki, akkor keress egy "álbarátnőt", aki ráér aznap (akár interneten) és elvállalja, hogy eljátssza a legjobb barátnődet arra az egy napra! Nem egy nagy feladat, nem fog rájönni senki!
2009. máj. 23. 21:17
Nem lehet, hogy neked is vannak bizonyos rossz beidegződéseid vagy negatív hozzáállásod ebben a barátkozás ügyben? Szerintem valahogy nem ilyen komplikáltan kellene ezt felfogni, hogy mi a ciki, meg mi nem, hanem aki közel van, arra mosolyogni, felszabadultan, nyíltan, örömmel.
2009. máj. 23. 23:00
Abszolút nem érezném a helyedben cikinek, hogy a párod baráti köréből választasz valakit vagy egy újdonsült barátot. Én is ezt tettem anno és nem bántam meg. Mást úgysem nagyon tudsz csinálni és ez sokkal jobb opció, mint felkérni egy vad idegent.
2009. máj. 24. 17:25
Egyébként meg minek az egészből ekkora drámát csinálni. Felkérsz valakit és kész.
2009. máj. 24. 18:31
Nem hiszem el, hogy nincs egyetlen családtagod sem, akit felkérhetnél. Nem kell annak egykorúnak lennie veled, csak a te családodból legyen.
2009. máj. 24. 23:21
Szerintem meg semmi nem ciki csak ha nem lesz tanúd, na az nagyon. Kérj fel bárkit. "de életem legszebb napján ne a postás v a zöldséges legyen" de könyörgöm ha nincsenek barátaid akkor ne legyenek különleges elvárásaid.
2009. máj. 24. 23:27
Szerintem sem kell ezt ennyire túllihegni. Pont most ment férjhez az egyik ismerősöm, és ő a párja egyik barátját kérte fel. Nem volt ciki, miért lenne, hiszen évek óta egy társaságot alkotnak. Nem a tanúról fog szólni a dolog. Akárhogy is nézzük, az csak egy aláírás. Nem kell ahhoz 100 éves barátság meg hasonlók. A párom pont most volt tanúja a barátnőm pasijának. Ha jobban belegondolok kb. 1 éve, ha ismerjük a barátnőm fasziját. Én voltam a barátnőmnek, a párom meg a pasijának. És hidd el, nekik sem volt ciki felkérni a páromat. Ha egyszer nem volt más. Egy aláírást tényleg bármki odabiggyeszt neked. Ne ezzel foglalkozz. Sok boldogságot!
2009. máj. 25. 08:53
28/32 anonim válasza:
Szia! Nekem is hasonló problémám van. Nekem sok barátom volt fiatalabb koromban, de súlyos depressziós és pánikbeteg lettem, és a barátaim nem álltak mellettem, magamra hagytak. Felszínes kapcsolatok voltak, csak addig kellettem, amíg volt kivel bulizni járni :-(, meg egy laza időtöltésre, nevetgélésre, a problémáim már senkinek nem kellettek. Nagyrészt az én hibám volt, mert régebben inkább a mennyiségre mentem, mint a minőségre, és igaz az a mondás, hogy akinek "sok barátja van, annak egy barátja sincs". Most több év szenvedés után meggyógyultam, de a páromon kívül senkim nincs. Nekünk is közeleg az esküvő, de nincs kit megkérni tanúnak. Szóval, ha gondolod írj, és elmehetünk egymásnak tanúnak (először én neked, aztán te nekem). Bár ez nem olyan, mint egy igazi barátot megkérni, de még mindig jobb, mint a postás vagy a zöldséges. Én 28 éves vagyok és Budapesten lakom. A te esküvőd hol lesz és mikor?
2009. máj. 25. 09:06
29/32 anonim válasza:
Előző vagyok: ha érdekel a dolog, küldj privit az e-mail címemre, ha nem, akkor bocs, hogy zaklattalak :)
2009. máj. 25. 09:07
30/32 A kérdező kommentje:
Nos , nem irom ide mit melyik hozzászólásra irok de mindenki érti majd aki elolvassa.
Szóval , attól, hogy nincsenek barátaim igenis miért ne lehetnének elvárásaim ?Mégis csak az esküvőmről van szó!!! Vagy szerinted barátok nélkül igénytelen egy ember?
Vannak ismerősök, vannak akikkel napi kapcsolatban vagyok de könyörgöm mégis csak az esküvőmről van szó!!!! Én inkább azt nevezem igénytelennek aki a postást vagy a sarki kisboltost kéri meg. Na az igénytelen. Igenis szeretném ha olyan emberek vennének körül akkor és ott akikkel jól érzem magam és nem olyanok akikről még a saját szüleim se tudják ki az.
Túllihegésről:nincs tullihegve,csak feltettem egy kérdést ha nme tetszik ne olvasd!!!!
Kapcsolódó kérdések: