Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nincs testvérem és a baráti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs testvérem és a baráti társaság is a párom barátaiból áll, kit válasszak tanunak az esküvőre?

Figyelt kérdés
Szüleim sose engedtek sehová fiatalon, majd teljesen kitörni vágytam és külföldre mentem , hazajöttem megtaláltam életem párját de mivel fiatalságom a könyvek mellett telt utána pedig külföldön éltem nincsene barátaim csak a párom barátai vannak nekem is.
2009. máj. 23. 19:49
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
93%
gyerekkori barátod/barátnőd nincsen? én is barátot vagy testvért szeretnék majd felkérni tanúnak, remélem az őseim nem tesznek keresztbe, mert a hagyomány szerint a keresztszülők valamelyikének kell lennie a tanúnak.
2009. máj. 23. 19:55
 2/32 A kérdező kommentje:
nincs keresztszülőm és nincs sem gyerekkori sem felnőttkori barátom sem.
2009. máj. 23. 19:56
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
unokatesó?
2009. máj. 23. 19:56
 4/32 A kérdező kommentje:
nincs
2009. máj. 23. 19:57
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
És a párod barátai közül valaki, vagy esetleg egyikőjük barátnője nem áll közel hozzád?
2009. máj. 23. 20:17
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Válassz valakit a párod barátai közül! :-)
2009. máj. 23. 20:21
 7/32 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy mindengyiknek van huga és ők nyilván a huguk tanui lesznek, de amugy mindenki rég ismeri már egymást és nem igazán értené senki miért őt vagy őt választottam vagy kértem meg hizs nem is járunk mi csajok csak ugy össze.

Olyan rossz ez igy. Amugy az egész tökéletes de mikor ez a tanu dolog eszembe jutott elgörbült a szám. Én sose érzem hogy hiányozna az életemből ammi másnak megvan, gyerekkori barátok stb de pl most hogy nincs kit tanunak hivja olyan rossz érzés.

2009. máj. 23. 20:28
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg akkor munkatárs, szomszéd, párod testvére? Vagy végülis szerintem szülő is lehet a tanúd.
2009. máj. 23. 20:33
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
A párod tanújának a felesége/barátnője?
2009. máj. 23. 20:34
 10/32 A kérdező kommentje:

párom tanuja sajnos most készül otthagyni a több éves kapcsolatát ugyhogy ez is kilőve.

van egy huga apáromnak de nagyon nem szeretik egymást és nem hizsem hogy kedve lenne a páromnak hogy a mi esküvőnk a huga fontoskodó magatrtásáról szóljon.

Pedig végső soron én is rá gondoltam de ez nem lehetséges mert tényleg iszonyat a nő.

2009. máj. 23. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!