Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nincs testvérem és a baráti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs testvérem és a baráti társaság is a párom barátaiból áll, kit válasszak tanunak az esküvőre?

Figyelt kérdés
Szüleim sose engedtek sehová fiatalon, majd teljesen kitörni vágytam és külföldre mentem , hazajöttem megtaláltam életem párját de mivel fiatalságom a könyvek mellett telt utána pedig külföldön éltem nincsene barátaim csak a párom barátai vannak nekem is.
2009. máj. 23. 19:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
77%

Hűha, hát lehet, hogy Te is tehetsz róla, hogy nincsenek barátaid, nem szabad mindenkit ilyen kritikus szemmel nézni.

De valaki csak van, aki Neked szimpatikus?? Bárki: szomszéd, postás bácsi, zöldséges néni....???

2009. máj. 23. 20:52
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen elmegyek Neked tanúnak, ha BP-en lesz az esküvő!
2009. máj. 23. 20:54
 13/32 anonim ***** válasza:
76%
Nagybácsi nagynéni?
2009. máj. 23. 20:55
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
20:54-es vagyok újra... hozzáteszem, normális megjelenésű nő vagyok, a vacsira nem kérek meghívást, szóval aláírom Neked a nagykönyvben a hivatalos részeket, és kívánom: legyél boldog! De azért legyenek majd Neked is barátaid! :) Oxi?
2009. máj. 23. 20:57
 15/32 A kérdező kommentje:

NE HARAGUDJ MEG de nem gondolhatod komolyan hogy életem legszebb napján a postás vagy a zldséges lesz a tanum .

Sajnos rokonaim nem nagyon vannak, szinte csak 5-6 rokonom él,barátok nincsenek mert állandóan csak tanultam nem engedtekk szórakozni járni vagy a többi velem egykoruval elmenni sehova, utána küldöldön éltem tehát igy elég nehéz. Van pár ujdonsült ismerősöm de olyan hülyén érezném magam ha közülük vkit megkérnék legyen a tanum hizs csak pár hónapja ismerem őket.

16/32 anonim ***** válasza:
100%
Írd ide hol laksz, hátha jelentkezik valaki. :))Ez most egy pillanatnyi vicceskedés, de azt hiszem, a jövőre nézve is elgondolkodtató. Kell, hogy legyen valakid. Jó, most biztos nagy a szerelem, és azt hiszed, hogy a párod elegendő társaság egy egész életre, de valószínüleg akadnak akár konfliktusok, akár örömteli események az életedben, amit majd szeretnél megosztani, megbeszélni. Ki kellene nyitni a kaput valamerre. Szerintem akár interneten is szerezhetsz barátnőt, (akár ezen a lapon) de még jobb, ha a környezetedben lakókkal próbálsz összebarátkozni. Ha a párod barátai közül keresel, az is nagyon harmónikus lehet. Jóbarát, az kell.
 17/32 A kérdező kommentje:
nem Bp-en lesz :-(( de azért aranyos vagy nagyon
2009. máj. 23. 20:58
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát, pedig akkor ha nem akarsz ismeretlent, kénytelen leszel a mostani ismerőseid közül választani valakit.... szóval, én sem jöhetek szóba (20.54)
2009. máj. 23. 20:59
 19/32 A kérdező kommentje:

20.57-esnek: Tudod volt 3 barátnőm, az első ovis koromtól a középsuli elejéig amikoris bekerült egy drogos bandába és lelépett valahová a szüleitől és azóta se hallottunk róla. A másodig lány gimiben végig majd utána 2 évig sülve főve együtt voltuk mignem az akkori barátommal le nem feküdt. A harmadik lányt az egyetemen ismertem meg, minden tök jó volt, évekig szuper volt minden majd mikor a mostani páromtól teherbe estem ő mindent kitalált hogy ne maradjon meg a baba, össze is vesztem a párommal miatta, amig össze voltunk veszve apárommal a lány állandóan velem volt és azt hajtogatta jó lesz nekem egyedül a babávalmajd kibékültem a párommal és alány 180fokos fordulatot vett és kiderült hogy minden féle rossza hazugságot mondott a páromnak rólam nekem meg róla és amint rájött hogy mi egy pár vagyunk és babánk lesz szépen kisétált az életemből majd összejött 1 hónapra rá egy palival gyereket csináltatott magának és még nem voltak egy évesen maikor megszületett a baba és anniyt láttam a csajból hgy mikor terhes lenn jött vigyorogva hozzám mintha semmi nem történt volna hogy ő terhes . Hát köszönöm szépen, ezek után ... ?!

Igazából folytn csalódtam a barátnőkeb lehet ezért ne merek ujra barátságot kötni.

2009. máj. 23. 21:04
 20/32 A kérdező kommentje:

amugy nem ciki ha megkérem a párom egy barátjának a barátnőjét? még akkor sem ciki hogy igazából nem anniyra járunk mi lányok ösze?

Mert ha alakit onnan kérek meg szégyellném magam hogy nekem nincs saját ismerősöm ait felkérhettem volna. Olyan rosszul érezném magam hogy mindenki tudja milyen egyedül vagyok.

2009. máj. 23. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!