Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő vagy utazás?
Figyelt kérdés
Anyagiak miatt nem tudjuk megvalósitani az utazást és a nagy esküvőt is. Az esküvőt nem részlezem. nagy esküvőre gondolok, mindennel. Ha pedig elutaznánk akkor csak polgári lenne meg templomi a családal aztán go el valami emlékezets országba 1-2 hétre. A kérdésem az lenne hogy ti melyiket választanátok?2012. jan. 4. 00:43
31/39 anonim válasza:
nekünk 2 tanús esküvőnk volt és 2 hétre elmentünk Jordániába 5csillagos szállodába nászútra - nem bántam meg :) nagyon nagy emlék (amúgy szoktunk utazgatni, de mindig spórolunk a szálláson, de most nem számoltuk a pénzt, örök emlék)
32/39 anonim válasza:
mi is dilemmában vagyunk. Az esküvőt meg fogjuk tartani, de nem biztos, hogy lesz lóvé nászútra, legalább is külföldre. De az esküvő egyszer van, szeretném, ha szép lenne (60-70 fő). Utána annyi lóvén meg lesz, hogy akár 2 hónappal később egy rövid külföldi nyaralásra elmenjünk :) max Görögország vagy Bulgária, esetleg Horváthország jön szóba, nem olyan drágák :) 1 hét bele fog férni. mi az esküvőt választottuk
33/39 anonim válasza:
Én az utazást választanám!!! Az esküvő csak egy délután, sok felesleges jópofizással, nyűg az egész. De egy utazáséletre szóló élmény, megismerhetsz új tájakat, embereket és lesz 1-2 felejthetetlen heted és csomó élményed azzal, akit szeretsz.
L25
35/39 anonim válasza:
én utaznék!engem nem vonz a lakodalmi rész... és hiába írják hogy visszajön az a pénz amit beleöltél, hát szerintem nem feltétlenül!
36/39 anonim válasza:
Mi Zalakaroson voltunk egy wellness hotelben.
37/39 anonim válasza:
"De egy utazáséletre szóló élmény"
ezzel azért vitatkoznék... van, aki sűrűn megy, annak aztán marha nagy élmény minden évben, vagy akár többször is. Nyilván itt nászútról beszélünk, és az valószínűleg nívósabb helyre szerveződik, mint egyébként, de én akkor is amondó vagyok, hogy nászút ide vagy oda, esküvője csak egy van az embernek, a nászút mert azért nászút, mert esküvő után van, tehát lehet máskor is menni, csak akkor nyaralásnak hívják. :)
38/39 A kérdező kommentje:
maldiv szigetek, francia polinézia, santorini sziget vagy ciprus görögországban, stb. sok alkalmas hely lenne, még nem döntöttük el hogy ha az utazást választjuk, akkor mégis hová.
2012. jan. 5. 03:43
39/39 A kérdező kommentje:
különben meg.. az utszási irodáknál egész esküvőt is tudnak szervezni, mert már elkezdtünk érdeklődni, anyakönyvezetővel, torta pezsgő virágcsokor stb.
2012. jan. 5. 03:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!