Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő vagy utazás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő vagy utazás?

Figyelt kérdés
Anyagiak miatt nem tudjuk megvalósitani az utazást és a nagy esküvőt is. Az esküvőt nem részlezem. nagy esküvőre gondolok, mindennel. Ha pedig elutaznánk akkor csak polgári lenne meg templomi a családal aztán go el valami emlékezets országba 1-2 hétre. A kérdésem az lenne hogy ti melyiket választanátok?
2012. jan. 4. 00:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
17%

Te gondoltál nagy esküvőre, én csak igyekszem megvilágítani ennek a pozitív oldalát.

Ha így állsz hozzá, nem értem, minek akarsz nagy lagzit.

Akkor neked tényleg a kis esküvő való, és úgy belefér az utazás is. Csak akkor kár volt kiírnod a kérdést, ha úgysem akarod a nagy esküvőt.

2012. jan. 4. 01:41
 22/39 anonim ***** válasza:
24%

"...Úgyhogy az utazást választanám..."

Abban mondjuk igaza volt itt valakinek, hogy utazás azt lehet utólag is bepótolni, de lagzit azt nem.

2012. jan. 4. 01:42
 23/39 anonim ***** válasza:
69%

Na látom közben lehúzták a pontozásban azokat a hozzászólásaimat ahol azt írtam, hogy megtérülhet a lagzi, pedig ez nem vélemény hanem tény, csak be kell tartani bizonyos szabályokat (amiket itt írtam is).

Ilyenkor mindig elmegy a kedvem a GYIK-tól. :(

2012. jan. 4. 01:46
 24/39 A kérdező kommentje:
"Normális emberek pedig, akik nem full gazdagok és igenis meg kell fognia a pénzt, vagy ha már jön a gyerek előrébb tartja szerintem pl a lakásfelújítást mint 1 utazást. Úgyhogy az én szemszögemből nincs olyan, h. a lagzi pótolhatatlan utazni pedig bármikor elmehetek. mert az életemet nem számíthatom ki előre, lehet elfogunk tudni menni utazni mert lesz annyi pénzünk, de lehet hogy a garast is a fogamhoz fogom verni." az előző válaszolóknak. ez előbb irtam le.
2012. jan. 4. 01:48
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Arany középút. Nem értem azokat, akik meghívják a sose látott huszadik unokatestvéreket is a lagziba. Minek? Hogy elmondhassák, hogy milyen sokan voltak?

Nagyon szép esküvőt lehet tartani a családnak azzal a részével, akikkel amúgy is tartjátok a kapcsolatot, és a barátokkal. Egy átlagos párnál ez már elég komoly násznépet eredményez, 60-80 embert biztosan. Mivel ők közel állnak hozzátok, szinte 100%, hogy nagyobb értékben ajándékoznak is, így kb. nullára kijöttök, viszonylag nagyobb, de még kezelhető méretű násznép van, ráadásul jól érzitek magatok, mert valóban ismeritek egymást.

Utána meg lehet utazni. Igazság szerint én az utazást sem látom olyan egyértelműnek, hogy csakis jó lehet, mert simán elképzelhető, hogy óvatlan vagy, aztán a fele ottlétet a szállodában töltöd gyomorrontással, napszúrással, pókcsípéssel, akármi. Innentől meg nem éri meg mindent egy lapra feltenni :)

2012. jan. 4. 01:52
 26/39 anonim ***** válasza:
76%
én egyertelmuen az utazast valasztanam.
2012. jan. 4. 05:23
 27/39 anonim ***** válasza:
76%

Én is egyértelműen az utazást választanám, és egy kicsi, szűkebb körű esküvőt.. Igaz ha a mostani párommal házasodnék össze ( ami nagyon jó lenne de fiatalok vagyunk még ) neki a szűk rokonság is elég tág.. :D Nekem meg ugyan sok rokonom van, de az országban és a világban jól szétszórva, úgyhogy nem ragaszkodnék hozzájuk..

Én a gyűrűt is utálnám ha valami több százezres, vagy akár csak több tízezres lenne, maximum 10-20 ezer.. Nem azért mert igénytelen vagyok, hanem azért, mert féltem a drága ékszereket, szokásom elveszteni gyűrűket/nyakláncokat... Azt meg sosem bocsátanám meg magamnak ha egy nagyon drága cuccot vesztenék el.

A családdal összegyűlni jó dolog :) Egy jó kis vacsi, torta, tánc, és mehetünk is valami extra helyre, pár hétre, ahol kiélvezhetem a nászutamat :) Na meg ha olyan a helyzet, akkor épp remélem saját lakásra, és egyebekre fogunk spórolni, az is nagyon fontos :)

2012. jan. 4. 08:49
 28/39 anonim ***** válasza:
Nekünk sem jut mindkettőre. Lesz egy 80-100fős lagzink, aztán majd a végén meglátjuk mennyi pénz jön vissza, tudunk-e menni idén nászútra. Ha nem, az sem baj, mert akkor lesz 1 éves a lányunk és nem szeretném itthonhagyni, de ha jön velünk az meg nem nászút lesz :)
2012. jan. 4. 09:12
 29/39 anonim ***** válasza:
Mi a nagylagzit választottuk, úgy voltunk vele, hogy nászútra ráérünk elmenni jövőre is. Aztán úgy alakultak az anyagiak (elég jól sikerült a menyecsketánc), hogy esküvő után 2 hónappal már belefért a nászút is :)
2012. jan. 4. 09:20
 30/39 anonim ***** válasza:

"az utazás 100%-ban csak jól sülhet el."

Ezzel nagyon vitatkoznék, a mi nászútunk nem éppen a legjobbra sikerült. Konkrétan nem azt kaptuk, amit vártunk. 1 nappal korábban haza is jöttünk.

2012. jan. 4. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!