Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő vagy utazás?
Amúgy megmondom őszintén mi párommal sokat utaztunk az esküvő előtt is hátizsákos módra és esküvő után is a nász út ilyen volt.
Olcsó szállás fapados repülővel, de inkább mentünk így Rómába, mint sok csillagos wellness-re Bükkfürdőre.
Köszönöm a jókívánságokat.Minden kislány álmodozik a nagy napról ez természetes. Viszont nem tudom hogy hogy működik máshol ez a téma, de az én környékemen még 1 megtérült lagziról sem halottam. Én eddig azt hittem h. olyan csak a mesékben van :D
Normális emberek pedig, akik nem full gazdagok és igenis meg kell fognia a pénzt, vagy ha már jön a gyerek előrébb tartja szerintem pl a lakásfelújítást mint 1 utazást. Úgyhogy az én szemszögemből nincs olyan, h. a lagzi pótolhatatlan utazni pedig bármikor elmehetek. mert az életemet nem számíthatom ki előre, lehet elfogunk tudni menni utazni mert lesz annyi pénzünk, de lehet hogy a garast is a fogamhoz fogom verni.
"...Voltam én nem is egy olyan lagziban ahol több százan voltak,és mégsem jött vissza a pénz..Szóval nem szabad arra számítani,hogy "nyereséges" lesz a lagzi.. "
Egy olyan eset volt ismeretségeben, amikor nem fizetődött ki a lagzi, de ott nagyon gázos rokonság volt. A kaját is lopkodták a táskában. :)
Azért ez a nullszaldós dolog az átlag lagzira vonatkozik ám!
Ha annyian vagytok, amennyien egy nagy étteremben elfértek akkor csak az esküvői menü árát kell kifizetni és a terem ingyenes. Az is számít, hogy bármilyen pia ingyenes vagy van egy előre lebeszélt itallap (nálunk volt).
Mert persze ha lovastanyán, tóparton, extra esküvő van szimfonikusokkal és extra piákkal akkor a határ a csillagos ég.
Okosan kell csinálni, és az extrákat senki nem várja el, mindenki tudja, hogy anyagilag vannak korlátok.
" Örülj neki, hogy ott lesz a sok rég nem látott rokon. Adni is öröm. Nekik is nagy élmény lesz, hogy láthatnak titeket összeházasodni"
Tavaly nyáron részt vettem egy rokonom lagzijában.Legalább 500-an voltak (ha nem többen) Mi a vőlegény rokonai vagyunk.Estefelé hozzánk csapódott 2 velünk egykorú srácok,akiktől kérdeztük,hogy kinek a rokonai.(mi akkor láttuk őket először..) Fogalmuk sem volt.Majd az egyik jó hangosan elkiabálta magát."muter!!! Mi kinek a lagzijába jöttünk?? Az anyuka oda kiabálta: -Fogalmam sincs! Kérdezd meg apádtól!" (na it tmi már röhögtünk..) A végén kiderült,hogy a menyasszony távoli rokonai voltak)
Na ennyit arról ,hogy micsoda élmény a vendégeknek a "rokonuk" házassága..
"Örülj neki, hogy ott lesz a sok rég nem látott rokon. Adni is öröm. Nekik is nagy élmény lesz, hogy láthatnak titeket összeházasodni, meg nektek is sokkal jobb lesz visszagondolni rá, hogy mennyi kedves ember részesült a boldogságotokban, és ünnepelt titeket."
Igazán irigyellek h. ennyire optimista vagy, belátásom szerint ilyen csak a mesékben van. Mert ha te nem is tudsz róla, de 100 emberből 50 huzogja a száját vagy nem ízlik nekik a kaja, stb. Én ideges tipus vagyok. az a nap nem körülöttem forogna, hanem én forognék mindenki körül.
ma 01:32
több százfős lagziról beszéltem amikor azt írtam nem jött vissza a befektetett pénz..
Manapság nem a nagy lagzi az ami jó "üzleti fogás" lenne..
én (ezért itt kövezés jár tudom) nagy esküvőt szeretnék,igazi hercegnős ruhával,sok emberrel,szinvonalas lagzival
DE! én a legszivesebben ha van egy kis pénzem mindig utazásra költöm,úgy vagyok vele,hogy nekem az élmények emlékek többet jelentenek,minthogy vegyek egy több milliós autót,házimozit,stb Úgyhogy az utazást választanám mindneképp,bár fájna kicsit a szivem a lagzi után is:)
"...több százfős lagziról beszéltem..."
Na igen nálunk 80 fő volt.
Nem volt pénzünk nagy és különleges lagzira, de azt se akartuk, hogy ne legyen.
Végül ősszegésében olyan -50ezerrel zártunk, de volt vonósnégyes is. :) Ez volt a mi extránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!