Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen meghívó mennyire "gáz"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen meghívó mennyire "gáz"?

Figyelt kérdés

IDÉZÉS !

Az összeesküvés alapos gyanúja miatt x és y ügyében

a címzettet a (hely) (ekkor meg akkor) kitűzött vallomásra

tanúként megidézem.

Figyelmeztetjük, hogy ha az idézés ellenére nem jelenik meg

és ezt alapos okkal előzetesen nem menti ki,

vagy engedély nélkül eltávozik,

illetve önhibájából olyan állapotban jelenik meg,

hogy nem tud mélyen hallgatni,

annak a család elővezetését rendelheti el.

Ha a határnapot hibáján kívül mulasztotta el,

a határnaptól számított 8 napon belül részvét,

rajongó, vagy kárörvendő levél postázására kötelezzük.

Ha az idézett éhen marad, elviszi az összeesküvők szerencséjét.

Ezt a kockázatot mi nem vállalván... utasítjuk (idő, hely)

feltálalt étkek maradéktalan elfogyasztására !

Tisztelt Vendégünk!

Szemtanúként ezúton megidézünk

X.Y (Fiú) Z:K(Lány)

Első rendű elsőbb rendű

gyanúsítottakat

(Dátum) …. órakor a …-i Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében tartandó összebilincselésre, valamint az azt követő lakomára. Ezen személyek alaposan gyanúsíthatók azzal, hogy a fenti cselekményt előre megfontolt szándékkal családalapítás reményében kívánják elkövetni. Amennyiben egyetért a gyanúsítottak megbilincselésével az Ön által felajánlott óvadékkal ezt tudomásukra, hozhatja.

2009. máj. 22. 16:59
1 2 3 4 5
 41/46 anonim válasza:
75%
Hát nem tudom... én is jogot végeztem de sose csináltatnék ilyen esküvői meghivót.
2009. máj. 23. 19:51
 42/46 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nagyon tetszik, főleg a második. Az óvadékos rész, meg kifejezetten jó. Szóval gondolkodom rajta, hogy majd én is ilyet csináltassak az esküvőmre. A páromat úgysem kell majd meggyőzni róla, mert ő még nálam is jobban tudja értékelni az ilyesmit.
2009. máj. 24. 11:02
 43/46 anonim ***** válasza:
48%
Kicsit nekem furcsa, hogy azok a válaszok is vhogy lepontozódnak, amelyek elmondják, hogy nekik nem tetszik a szöveg. Nem a lefikázókra gondoltam, hanem azokra, akik őszintén elmondják a véleményüket és az véletlenül nem egyezik azzal, amit a kérdező vár! Érdekes...
2009. máj. 24. 19:01
 44/46 A kérdező kommentje:

T Utolsó!

Amennyiben a válaszoddal szeretnél arra célozni, hogy aki nem a seggem nyalogatja azzal, hogy tapsikol és gratulál a szövegekhez, azokat lepontozom, akkor felvilágosítanálak, azóta, hogy az oldalon regisztráltam összesen 4választ szavaztam le, 4kérdés alatt, és vagy három oldalon keresztül listázódnak a kérdéseim, és legalább két tucat kérdésre válaszoltam, erre a kérdésre 37válasz jött! számolj kérlek.

Szerintem ez a pontozgassuk a másikat, pláne ilyen kérdésnél nagy marhaság!

Szóval csak óvatosan a fogalmazással, ahogy engem is intettél az előtt, mert a nyakam rá, hogy már van legalább egy válaszod itt...

2009. máj. 24. 19:53
 45/46 anonim ***** válasza:
64%
Kedves Kérdező! Amennyiben nem te pontoztál le senkit, elnézést kérek, csak ha megnézed, tényleg furcsa, hogy azok a válaszok kaptak jó pontokat, amelyek a meghívó szövegét dícsérik. Nem értem az olyanokat, akik szimplán azért pontoznak le egy választ (és itt tényleg nem a bunkó stílusban megfogalmazott válaszokra gondolok), mert elmondja a válaszoló véleményét, és esetlegesen az nem az, amit a kérdező vár. De nem rád gondoltam, ne haragudj.
2009. máj. 25. 08:34
 46/46 anonim ***** válasza:
Ha én lennék a menyasszony, én nem küldeném senkinek, de vendégként nekem tetszene. egy gondom van vele, nekem egy kicsit már túl van ragozva. nem kell ez a sok, ha nem jelenik meg, ha elmarad, bla-bla. ha ezek kimaradnának még jó is lenne:)
2010. okt. 13. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!