Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen meghívó mennyire "gáz"?
IDÉZÉS !
Az összeesküvés alapos gyanúja miatt x és y ügyében
a címzettet a (hely) (ekkor meg akkor) kitűzött vallomásra
tanúként megidézem.
Figyelmeztetjük, hogy ha az idézés ellenére nem jelenik meg
és ezt alapos okkal előzetesen nem menti ki,
vagy engedély nélkül eltávozik,
illetve önhibájából olyan állapotban jelenik meg,
hogy nem tud mélyen hallgatni,
annak a család elővezetését rendelheti el.
Ha a határnapot hibáján kívül mulasztotta el,
a határnaptól számított 8 napon belül részvét,
rajongó, vagy kárörvendő levél postázására kötelezzük.
Ha az idézett éhen marad, elviszi az összeesküvők szerencséjét.
Ezt a kockázatot mi nem vállalván... utasítjuk (idő, hely)
feltálalt étkek maradéktalan elfogyasztására !
Tisztelt Vendégünk!
Szemtanúként ezúton megidézünk
X.Y (Fiú) Z:K(Lány)
Első rendű elsőbb rendű
gyanúsítottakat
(Dátum) …. órakor a …-i Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében tartandó összebilincselésre, valamint az azt követő lakomára. Ezen személyek alaposan gyanúsíthatók azzal, hogy a fenti cselekményt előre megfontolt szándékkal családalapítás reményében kívánják elkövetni. Amennyiben egyetért a gyanúsítottak megbilincselésével az Ön által felajánlott óvadékkal ezt tudomásukra, hozhatja.
Ez nekem egyáltalán nem jön be, bocsi...
"az Ön által felajánlott óvadékkal"-főleg ez a rész... oké, hogy kell vinni ajándékot, vagy pénzt adni... de ezt így belefogalmazni...
Szerintem egy egyszerű, szépen megfogalmazott meghívóval sokkal többet értek. Ez túl van bonyolítva...
Nekem tetszene, vicces, de biztos lesz a meghívottak között, akiknek nincs humorérzékük és nem veszik a lapot.
Aranyos, egyedi, és ha Te találtad ki, külön gratulálok! És természetesen az "összeesküvéshez" is :))
Hát az eleje vicces, de egy idő után már unalmas és kissé túl van bonyolítva tényleg.
De valóban egyedi és ötletes.
Szerintem ha nektek tetszik maradjon :) én nem választanék ilyet, de ha hozzátok ez illik akkor ne hallgassatok másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!