Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen meghívó mennyire "gáz"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen meghívó mennyire "gáz"?

Figyelt kérdés

IDÉZÉS !

Az összeesküvés alapos gyanúja miatt x és y ügyében

a címzettet a (hely) (ekkor meg akkor) kitűzött vallomásra

tanúként megidézem.

Figyelmeztetjük, hogy ha az idézés ellenére nem jelenik meg

és ezt alapos okkal előzetesen nem menti ki,

vagy engedély nélkül eltávozik,

illetve önhibájából olyan állapotban jelenik meg,

hogy nem tud mélyen hallgatni,

annak a család elővezetését rendelheti el.

Ha a határnapot hibáján kívül mulasztotta el,

a határnaptól számított 8 napon belül részvét,

rajongó, vagy kárörvendő levél postázására kötelezzük.

Ha az idézett éhen marad, elviszi az összeesküvők szerencséjét.

Ezt a kockázatot mi nem vállalván... utasítjuk (idő, hely)

feltálalt étkek maradéktalan elfogyasztására !

Tisztelt Vendégünk!

Szemtanúként ezúton megidézünk

X.Y (Fiú) Z:K(Lány)

Első rendű elsőbb rendű

gyanúsítottakat

(Dátum) …. órakor a …-i Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében tartandó összebilincselésre, valamint az azt követő lakomára. Ezen személyek alaposan gyanúsíthatók azzal, hogy a fenti cselekményt előre megfontolt szándékkal családalapítás reményében kívánják elkövetni. Amennyiben egyetért a gyanúsítottak megbilincselésével az Ön által felajánlott óvadékkal ezt tudomásukra, hozhatja.

2009. máj. 22. 16:59
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
45%

Húú, hát látod, olyan komoly emberek vannak itt, mint a tüdőgyulladás :))

Mindenkinek úgysem lehet megfelelni, nem érti minden ember a viccet.

Nekem mindkettő tetszik, az "óvadékos" rész is poén!

Gratula!

2009. máj. 22. 17:48
 22/46 anonim ***** válasza:
62%
Nem rossz,de azért még egy kis pikantériát csempésztem volna a sorok közé...
2009. máj. 22. 17:48
 23/46 anonim ***** válasza:
75%

Komolyan nem értem az ilyen embereket! Itt egy kérdés: Ilyen meghívó mennyire "gáz"?

Ez egy nyitott kérdés. Aki nem azt mondja, h hú de szuper, hanem a saját véleményét, ami adott esetben nem mindig pozitív, miért kell élből lepontozni? Aki csak pozitív választ akar kapni, az tegye fel máshogy a kérdést, vagy írja ezt oda zárójelben.

Amúgy így sose fogsz őszinte válaszokat kapni, mert akinek nem tetszik a szöveg, a negatív válaszok pontozását látva úgysem fogja leírni a véleményét. Te dolgod.

Tudom, h nem csak a kérdező a lepontozó.

2009. máj. 22. 17:51
 24/46 anonim ***** válasza:
75%
Mennyire gaz? Hat ezt te is erzed, hiszen ezert tetted fel a kerdest. Szoval nagyon gaz:)
2009. máj. 22. 17:58
 25/46 anonim ***** válasza:
79%

17:16os, köszi a védelmet! :D

Akármit mondtok, meg le is pontozhattok, nekem akkor sem tetszik... :D Én is ötletesnek tartom, de szerintem kicsit túlzás... olyan túlbonyolított az egész...

2009. máj. 22. 18:01
 26/46 anonim ***** válasza:
76%

Alapvetően az a "gáz", hogy a szókincsetek ennyire beszűkült, és a "kellemetlen"-t, a "zavarbaejtő"-t, a problémás"-t (Ha jól értem e jassznyelvi terminus technicus jelentését) csak ezzel, a választékosságot már semennyire sem kifejező szóval helyetesítitek. Kicsi mentség, hogy idézőjelbe tetted, utalva arra, hogy sejted annak visszásságát. Ez a beszűkülés rá is nyomta bélyegét az egész irományra.

Azzal a kommetárral tökéletesen egyetértek, hogy az egyéniségetekhez nem a "Szeretettel meghívjuk .." sztereotipia illik.

Csak a kommersztől történő elszakadásra törekvéssel tartalmilag is elkalandoztatok - felesleges, igazából nem az esküvői szertatártáshoz illő elemek is belekerültek -, formailag viszont végképp.

Jómagam arra gondolok, ha már rászántátok magatokat, az egyre ritkább házasodási ellenében, az esküvőre, ragaszkodjatok a tradíciókhoz: Elvben ugyanis holtodiglan-holtomiglan kötitek.

De ha már extravaganciát visztek bele, az legyen minden generáció számra érthető és mértéktartó. Fogadjátok meg annak a kedves hozzászólónak a javaslatát, hogy kérjetek segítséget (lektorálást), ha nem is nyelvésztől, olyan valakitől, akinek a munkája miatt sokat kell beszélnie, írnia.

2009. máj. 22. 18:29
 27/46 anonim ***** válasza:
35%
A kérdező nem nyelvtan órát kért csak a véleményünkre volt kíváncsi!!
2009. máj. 22. 19:19
 28/46 anonim válasza:
49%

Tapló vagy! Ez is egy vélemény!

A meghívó pedig - a jó alapötlet ellenére - zagyvaság.

2009. máj. 22. 19:33
 29/46 anonim ***** válasza:
76%

19:19. Aki nyelvileg annyira szegény, annak az egyéb gondolatai is silányak. Annak nem is lehet tanácsot adni!

Én is azzal értek egyet, hogy az alapötlet már-már zseniális, de elveszett a nyelvi igénytelenségben. (Attól lett annyira bonyolult és áttekinthetetlen.)

2009. máj. 22. 19:40
 30/46 anonim ***** válasza:
36%
Megkerdezhetem hogy mennyi idos vagy kedves kerdezo?
2009. máj. 22. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!