Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen meghívó mennyire "gáz"?
IDÉZÉS !
Az összeesküvés alapos gyanúja miatt x és y ügyében
a címzettet a (hely) (ekkor meg akkor) kitűzött vallomásra
tanúként megidézem.
Figyelmeztetjük, hogy ha az idézés ellenére nem jelenik meg
és ezt alapos okkal előzetesen nem menti ki,
vagy engedély nélkül eltávozik,
illetve önhibájából olyan állapotban jelenik meg,
hogy nem tud mélyen hallgatni,
annak a család elővezetését rendelheti el.
Ha a határnapot hibáján kívül mulasztotta el,
a határnaptól számított 8 napon belül részvét,
rajongó, vagy kárörvendő levél postázására kötelezzük.
Ha az idézett éhen marad, elviszi az összeesküvők szerencséjét.
Ezt a kockázatot mi nem vállalván... utasítjuk (idő, hely)
feltálalt étkek maradéktalan elfogyasztására !
Tisztelt Vendégünk!
Szemtanúként ezúton megidézünk
X.Y (Fiú) Z:K(Lány)
Első rendű elsőbb rendű
gyanúsítottakat
(Dátum) …. órakor a …-i Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében tartandó összebilincselésre, valamint az azt követő lakomára. Ezen személyek alaposan gyanúsíthatók azzal, hogy a fenti cselekményt előre megfontolt szándékkal családalapítás reményében kívánják elkövetni. Amennyiben egyetért a gyanúsítottak megbilincselésével az Ön által felajánlott óvadékkal ezt tudomásukra, hozhatja.
Nekem tetszene, sztem poén.
de egy konzervatívabb sznob vendég nem fogja érteni a viccet, erre is gondoljatok...
A 17:06-ost miért kellett rosszindulatúnak nevezni??
Egyszerűen és kultúráltan fogalmazta meg nemtetszését...
Kedves kérdező!! Amennyiben nektek tetszik akkor nagyon jó./nekem is bejön/
Ezen az oldalon viszont számíhatsz rá hogy rengeteg régi módi begyöpösödött ember fog neked válaszolni mi szerint hogy képzeled hogy pénzt kérsz stb... Az ő örömük már csak mások piszkálásában van. Ja és valószínüleg az ő esküvőjük ingyen volt ezért nem is volt szükségük az ajándék pénzre és vasalóból is kevés volt nekik az egy tehát kaptak még mellé hármat.Ezt nem is bánják mert az eltelt 20 év alatt semmi háztartási cikket nem kellet venni és pont ezért nem is tudják hogy milyen drágák az ilyen dolgok. Gyanítom ha tudnák akkor nem háborognának azon hogy pénzt kérnek a friss házasok hisz az ajándék sem kerül kevesebbe mint min.3-4-5 e ft.
Ezúton kívánok sok boldogságot és éljenek a poénos meghívók :-)))))))
Első olvasatra nem jött le, hogy ez 2 verzió lenne :)
Én az 1-re szavaznék :)
Boldogságot!
Azokra a vendégekre is gondoljatok, akiknek az ilyen poénok nem jönnek be. Egyébként nem rossz.
Én tavaly voltam egy esküvőn, aminek a meghívója szintén nem sablonos volt, hanem:
"Közhírré tétetik..." kezdetű és stílusú, ötletes volt, hozzájuk az illett.
2. verzióban az óvadékos rész amúgy nekem sem tetszik, agyalok rajta, mivel lehetne kivenni belőle...
Akik nem értik a tréfát meg sem lesznek hívva:) ilyen ismerős, rokon nem igazán van, ha meg mégis ilyen lenne, az választhat, jön, vagy nem jön.
Most ne haragudj, de ti mennyi idosek vagytok? Mert ez olyan ovodas szint szerintem.
Az 1. verziot valaszd, azt kuldjetek szet a meghivottaknak, a 2. osszebilincselos szoveget semmikepp se!
Amugy nem jopofi a dolog, hanem egyszeruen komolytalan.
Kaptam mar nem sablonos meghivot, de annak jobb volt a szovege. Talan nezzel a neten mas szovegeket is, biztosan talalni fogsz.
Nem akartalak megbantani, a velemenyunkre voltal kivancsi, leirtam. Fiatal vagyok, nem begyoposodott, de komolytalana a szoveg nagyon, es hosszu is es faraszto is es ovodas is. Rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!