Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefujjam az eskuvot? Te, hogy dontenel?
Azt ugye tudod,hogy amerikába nincs államilag támogatott egyetemi/főiskolai szak?Egy ápolóképzésnek egyetlen féléve is gyakorlatilag 5x annyiba kerül mint Magyarországon egy félév azorvosin a fizetősön???!
Ha a párod nem keres évi 1-2-300.000 dollárt,akkor ott kint nem fogsz tudni diplomát szerezni...Szóval gondolj erre is.(mert gondolom te mint aki nem beszéled a nyelvet,nincs szakmád,nem fogsz olyan állást találni Amerikában amiből fedezni tudnád a tanulmányaid!!!!).
Gondolom fiatal vagy....Az érzelmektől kicsit tekints el a saját életed felé is.Gondolj arra mit akarsz az élettől....
Fizetne az egyetemet, dolgoznom se kellene,amig tanulok. Csak nem gondoltam volna,hogy kezdetben ez ekkora nyomassal fog jarni(sose voltam meg eltartott,max a szuleim reszerol.) Anyummal pont most beszeltem, szerinte mar otthon se fogok tanulni, mert haromszorosra emelik a tandijat.:D Jaj,de jo.. Na de itt az erzelmekrol is szo van. 25 vagyok. Egyebkent haza megyek 1 honapra, ha minden igaz, azt mondta hatha ugy megnyugszom. De szerintem ha haza megyek akkor mar nem jovok vissza, mert lehet ez csak kezdeti nehezseg,es ugye egyszer at kell elni...
Aki Franciaorszagban volt: Mennyi idot es miert jott haza pontosan?
Az elég fontos, hogy hol él az ember. És ha ezt nem tudod összeegyeztetni a párkapcsolatoddal, akkor döntened kell, mi a fontosabb: minden körülménnyel megalkudni a szerelmed miatt, vagy hogy minden körülményed passzoljon az elképzeléseidhez, de így nem lehetsz a szerelmeddel.
Nézd, az elég gáz, hogy az egyetemet abba kellett hagynod a szerelmed miatt. Ez már számomra azt jelzi, hogy ez az egész téged rombol, a lehetőségeidtől fosztott meg, elkezdtél valamit, amit így nem tudtál befejezni. Még ha család anya is leszel, és soha nem kell kenyér keresésen törni a fejed, csak a gyerekekkel foglalkozni meg a férjeddel, akkor is! volt egy lehetőség a kezedben, és neked ott kellett hagyni! És hol van az megírva, hogy egy amerikainak amerikában kell laknia, miért is ne költözhettetek volna mindketten Németországba? Neked jobban tetszett az a hely, szívesebben éltél ott, otthon érezted magad, akkor ő miért nem tudna inkább ott munkát vállalni, miért neked kell mindenben alkalmazkodni az ő életéhez?
És különben is, mi az, hogy olyan fontos döntéseket nem beszél meg veled, hogy hol lakjatok Amerikán belül is, hogy dönthet egy állásról anélkül, hogy veled beszélne róla?
Addig nem mehetsz hozzá, amíg ezeket nem tisztázzátok, amíg nem gyakoroljátok, hogy képes-e ezeket a dolgokon változtatni, és beleavatni téged is a közös életetek alakulásába!
És ha a körülmények szorongatva kényszerítenek döntésre, ami nyílvánvalóan elsietett dolog lenne, akkor egyszerűen én a helyedben lépnék, és hagynám az egészet a francba.
Engem aztán ne sürgessen senki fia döntésre, mert én is egyenlő százalékos arányban vagyok a kapcsolat része, mint a férfi! Sarokba szorítás nincs!
24L
szerintem az az egyik probléma,ami miatt én a helyedben visszalépnék - hogy a pasas nélküled döntött arról, hogy hol fogjátok élni a közös élteteket! ezt mindenképp le kellene ülni vele, hogy Te mást szeretnél,
és ha ő nem akar Németo-ba menni, te meg nem akarsz ott maradni az USÁ-ban akkor bizony egy harmadik országot kell választonotok. vagy nem összeházasodni.
"25 évesen kezdhetek mindent előlről" :D:D
Na szóval,szerintem beparáztál,ami megértek abszolút.De mondok valamit!Ha nem érzed azt a fajta szerelmet,hogy akár Ugandában is élnél vele egy kunyhóban,akkor az már nem jó jel,nekem elhiheted!
26l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!