Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefujjam az eskuvot? Te, hogy dontenel?
Hát én lefújnám a helyedben.
Egyetlen pozitív (az se egészen) a barátod, és minden más rossz. Ebből nagy bukta lesz, ha beleugrasz.
Szerintem egy kicsit nyugodj meg és próbáld átgondolni a helyzeted. Ha lefújod az esküvőt, haza kell jönnöd, mivel máshol nem tudnál megélni, magadat eltartani...itthon egyedül lennél, keresni kéne munkát, megélhetést...
Ha hozzámész, hamar belejössz a nyelvbe is, kereshetsz te is munkát, aztán kereshettek olyan helyet együtt ahol te is szívesebben laksz. A családdal gondolom nem heti rendszerességgel tartjátok a kapcsolatot. Kívánom neked, hogy jól alakuljon minden!
Én nem érzem ekkorának a problémát:
Vele akarsz élni, csak nem vagy benne biztos, hogy ott? Esetleg attól félsz, hogy a számodra negatív körülmények idővel tönkreteszik a kapcsolatotokat is?
Ugyanakkor az a gondod, hogy ha lefújod az esküvőt, akkor nem maradhatsz és hiányozna ő, mivel szereted.
Akkor most leírom, miért nem érzem én ekkorának ezt a gondot: nem terveztetek még gyereket, csak össze akartatok házasodni, nem? És ha néhány év múlva úgy érzed, "nem ezt a lovat akartad", akkor mi van? Akkor a papír, amit aláírtatok ott fog tartani? Ne történjen ilyen, legyetek örökké boldogok, de ma már egy házasság nem feltétlenül rablánc...
Én azt mondom: ha most azt szeretnéd, hogy vele maradhass, és még próbálkoznál vele, hogy bírod-e az ottani életet, akkor házasodjatok össze. Ha minden jól megy, sikerülni fog és boldogok lesztek, ásó, kapa... :) Ha meg nem, akkor meg azt is megbeszélitek és ha tudtok máshol élni, megintcsak ásó, kapa..., ha meg a kapcsolatotok mégse az, amiről álmodtál, akkor lelépsz, mi tart vissza? A papír?
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy nem egy visszafordíthatatlan döntés, amit meghozni készülsz, bár jó esetben sosem akarjátok visszacsinálni :)
Sok boldogságot! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!