Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen a karikagyűrűtök? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a karikagyűrűtök? Vagy milyet szeretnétek? És mennyi volt/lesz?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 21:11
1 2
 11/19 anonim válasza:
Én egy gyémántokkal kirakottat kérek. Előre is köszi xD
2011. dec. 30. 12:37
 12/19 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ő a favorit: VV ezüst 165; 2. oldal 3. pár gyűrű

de nagyon sokféle tetszik :)

2011. dec. 30. 12:59
 13/19 anonim válasza:

A"21éves menyasszony"-nak van igaza,manapság 100 E Ft felett

van egy közepesen vastag gyűrű ára!A 2évvel ezelőttinek kb a

duplájába kerül!Ékszerész vagyok,ismerem a témát!Az"ötvös"

jól mondta,ha kő is van-főleg,ha sok-a gyűrűben,később nehéz

lesz tágítani!Márpedig karikagyűrűt-többnyire-egy életre vesz az ember,azalatt akár 2-3méretet is vastagodhat az ember ujja.Egészségi állapottól és munkája milyenségétől függ!.

2011. dec. 30. 13:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekünk alulról a 8.kép.Most vettük decemberben.

[link]

És 99.000-t vettük és a páromnak óriás mérete van.Aranyból.

2011. dec. 30. 15:24
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez: [link]

De ha nem lenne akkor ez:www.karikagyurugyarto.hu/termekek/WSAu-192_sarga_arany_karikagyuru_WSAu-192.jpg

:)

2011. dec. 30. 17:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi most készítettjük a gyűrűnket. Egy sárgaarany alapra huzatunk rá egy fehér arany "rátétet", amibe mélyen bele lesz vésve a monogramunk indák közé rejtve. Kb. 14-15 gramm lesz összesen, és mivel az aranyat mi vittük, így "csak" 45 ezer Ft-ba fog kerülni. De legalább jó vastag és tartós lesz.
2011. dec. 30. 20:53
 17/19 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk erre esett a választásunk. Mi tavaly januárban rendeltük meg,akkor 87.000 Ft volt,most már drágább. Közepesen vastag, középen fehérarany, kívül sárga arany.

2012. jan. 3. 14:39
 18/19 anonim ***** válasza:

a jövő héten lesz egy hónapja hogy férjhez mentem. mi készíttettük a karikagyűrűket, vitt aranyból.

6000 Ft volt a gravírozás a kettőre pluszban (az esküvőnk dátuma), ezt is az aranyból fizettük ki.

130.000 volt a kettő nagyjából pénzben

25/N

2012. jan. 3. 15:29
 19/19 anonim ***** válasza:
előző vagyok, azt kihagytam hogy sárga arany , féldomború karikagyűrűk, minden csicsa nélkül.
2012. jan. 3. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!