Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a karikagyűrűtök? Vagy milyet szeretnétek? És mennyi volt/lesz?
Képet sajna nem tudok linkelni, de sárga és fehér arany kombináció, és az enyémben van 5 pici kő egymás mellett.
120.000 került.
21 éves menyasszony
Mi a fenti oldalról választottunk, elmentünk a budapesti üzletbe és ott választottuk ki, vettük meg. Már nem találtam az oldalon a gyűrűt amit választottunk, arany és fehérarany, apró vésett mintákkal. Az ár függ a mérettől is, úgy emlészem 55.000 ft volt a kettő gyűrű, de nagyon vékony az ujjam (51-es méret) és férjemre is kisebb gyűrű lett jó, mint az átlag. És három éve vettük, tehát most valamivel lehet hogy többe kerül. Egyébként nagyon meg voltunk elégedve az üzlettel, a kiszolgálással, a gyűrűvel, mindennel :)
utolsó! mi is ezt szerettük volna. kaptam az oldalról egy másik gyűrűt szülinapomra, és iszonyat kényelmetlen, nagyon vastag...:( nem is tudom hordani :(
a javaslatom, hogy kérdezzetek meg egy ékszerészt mennyiért csinálná meg, egyrészt olcsóbb lesz, másrészt fogjátok tudni hordani!
00:01
Köszi, aranyos vagy, de onnan van az eljegyzési gyűrűm is, és imádom :) Gyönyörű, kényelmes, nincs semmi gond vele.
Nekünk ilyen van.Ez a száma:W-Ezust-159
Annyi a különbség,hogy a pároméban a kövek helyén pici karika vésések vannak. 17e volt a pár,nem igazán szerettünk volna aranyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!