Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzen házasodtál? Erény ez még manapság?
Nekem a ferjem az elso, de nem vartunk az eskuvoig, pont felevesek voltunk, biztosra vettuk, hogy ez most mas. 1 evvel kesobb volt az eljegyzes, majd 2 evvel kesobb az eskuvo.
Nekem szamit, legalabbis annyira, hogy heccbol, bulibol, vagy csak azert, mert 21 vagyok, nem tudtam volna valakivel egyutt lenni.
Nem itelem el a hazasseg elotti szexet, egy komoly kapcsolathoz hozzatartozik (mar ha mindketten akarjak), engem csak a szorakozos, mindenki mindenkivel szex zavar, erzelmek nelkul.
Es az, hogy nem jo a szex, komoly problemakhoz vezet a hazassagban? nem hiszem, hogy valook, ha ket ember szereti egymast, akkor van turelem es megertes is. es sok-sok gyakorlas;)
Hülyeségnek tartom. A szüzesség nem egy nagy dolog.
25 éves vagyok, házasság még meg sem fordult a fejemben, még élni szeretnék és rengeteg mindent kipróbálni. Talán tartogatnom kellett volna a szüzességem 35 éves koromig ha én csak akkor akarok férjhez menni?
Valaki azt írta nem nagy dolog a szüzesség,hát szerintem igenis az,ennek ellenére én se mentem szüzen férjhez én nem csak egy férfi volt eddig az életemben.
Ha elsőre megtaláltam volna az igazit biztos kitartok mellette és nem próbáltatom fel magam mással is,hátha a 2. jobb az ágyban.
És a jó szexet,az összhangot valóban tanulni kell és jóvá tenni a szexet,de az a legjobb,amikor két ember már az első pillanattól "egy".
A kérdésnél maradva én nem mentem volna szüzen férjhez,pedig az első barátom biztos benne lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!