Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyerek vagy karrier?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek vagy karrier?

Figyelt kérdés
te melyiket választod?
2009. máj. 18. 16:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

gyerek:) legalabb ketto 30 ev elott:D

peresze azert iskolai hatterrel...

2009. máj. 18. 17:24
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
gyerek
2009. máj. 18. 17:37
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
Szerencsere en mar a huszas eveim vegere kiepitettem egy olyan karriert, amilyet szerettem volna, es belefoghattam a gyerekprojektbe. Szerencses vagyok, mert a munkaidom kotetlen es barhol tudom csinalni, csak a laptopom kell hozza.
2009. máj. 18. 17:52
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

Hát az úgy volt, hogy rohadtul karrierista csaj voltam. Tekertem mint az állat, én voltam az irodában az éldolgozó. Minden továbbképzésen ott voltam, minden plusz munkát bevállaltam. Ünnepek előtt - mikor mindenki rohanna szabadságra - én dolgoztam, hadd menjen, akinek családja van. Mindemellett egyéni vállalkozásba is kezdtem, ami az évek alatt szépen kezdett hozni a konyhára.

Foglalkoztatott egy ideje a gyerek gondolata, de mindig elhessegettem: majd jövőre, majd ha kicseréltem a kocsit, majd ha megvan a nyelvvizsga....

aztán derült égből minimanó meg egy pozitív terhességi teszt (eü. okokból szünetet kellett tartanom a gyógyszerben). Hát nem mondom, sírtam mint a záporeső, de elvetetni nem akartam.

A munkahelyi taposómalomból kiálltam, de az egyéni vállalkozásban elérteket nem hagytam el: céggé fejlesztettem. És a baba mellett jelenleg is irányítgatom, egyengetem a cég útját. Úgyhogy félig-meddig, de baba mellett karrier.

Most, 35 évesen azt mondom: diploma után - már aki anyagilag megengedheti magának - szüljön. Mert később, ha már elért egy szintet, nagyon fáj a szíve otthagyni, és bizony a gyedről visszatérő majdnem megint a ranglétra alján kezdi.

Nálam legalábbis ez lesz sztem, ha visszamegyek majd a munkahelyemre. De nem bánom: manóka mindenért kárpótol, s úgy gondolom, egy-két év és ismét nyerő helyzetben leszek.

2009. máj. 18. 18:11
 15/22 anonim ***** válasza:
86%
Gyerek. Van 2 csodaszép lányunk, és nekem mindennél többet ér, hogy láton őket felnőni.
2009. máj. 18. 18:34
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Nekem olyan karriertervem van, ami mellett be tudnék vállalni gyereket, nem zökkennék ki, de mindkettőhöz megfelelő partner szükséges, viszont a karrierhez valamivel könnyebb - legalábbis az én életemet tekintve -, mint gyerekhez, úgyhogy míg gyerekhez nem lesz esély a partnerrel, addig kiépítem a karriert, aztán ha gyerekhez is meglesz a partner, akkor jöhet a gyerek bármikor. (akárkitől nem szülök, a szüleim rossz példája alapján)
2009. máj. 18. 18:39
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
Gyerek, gyerek, gyerek!
2009. máj. 18. 19:13
 18/22 anonim ***** válasza:
79%

En is a gyereket vaszatottam 20 evesen, nem bantam meg! Ma mar egy jo humoru aranyos kis kamasz, ugyanis mar 12 eves, sajnos tesoka nincs de remelem majd csak ossze jon :)

Nem maradtam le semmirol miatta! :))

2009. máj. 18. 21:09
 19/22 anonim ***** válasza:
83%
Úgy látom, hogy azokat, akik a karrier mellett döntöttek, és nem szeretnének gyereket, mind-mind lepontozták. Most akkor kíváncsiak vagytok más véleményére, vagy sem? Én pedig még csak azért sem mondom meg, hogy mi a véleményem.
2009. máj. 18. 22:25
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
Én 22 évesen szültem, én sem bántam meg. Míg itthon vagyok, még tovább képzem magam, esetleg még egy diploma, még egy nyelvvizsga, ilyesmi szerepel a tervek között. Így jó eséllyel indulok majd karrier fronton, persze csak a második gyerkőc után. :-)
2009. máj. 19. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!