Gyerek vagy karrier? Muszáj dönteni?
Van akinek sikerül a kettő. Én azt mondom nem attól lesz jó a kapcsolat ha egész nap egymás fenekében vannak.
Nekem karrier (bár nem ez a fő indok). Más meg inkább szeret főállásban otthon lenni.
Nekem a karrier fontosabb.Legalábbis addig,amíg megfelelő anyagi hátteret tudok teremteni magunknak a párommal.Utána,mivel a párom szeretne már babát,arra fogunk koncentrálni.
Mostanában váltok munkahelyet,trolisofőr leszek,ott már lesz normális fizetés is.
20/L
leordításra vágysz, megkaphatod :DD
majd legközelebb :)
Szerintem nem összeegyeztethető, hacsak nincs a közelben valamelyik nagymama, aki bármikor ugrik. Vagy fizeted a babysittert. Nálunk pl. 8-tól 4-ig van bölcsi, meg óvoda (hivatalosan 6-ig, de nem gondold, hogy nettó 80ezer ft-ért hajlandóak az óvónők olyan sokáig dolgozni.)
Én multitól mentem szülni. A munkaidőm hivatalosan 8-tól fél 5-ig tart, de 6-nál előbb sosem mentem még haza. Nem is tudom, hogy fogok visszamenni dolgozni. Csak a fél állás elképzelhető, de a magyar törvények szerint nem köteles a munkaadód ilyet felajánlani.
Persze megtehetem, hogy 4-kor elhúzok haza a gyerekért, és ha nagy mázlim van, akkor ki sem rúgnak érte. De nem én leszek a első akit előléptetnek, meg akinek fizetésemelést adnak.
Egyébként nálunk nagyon kevés is a női vezető, hivatalosan ugyan nem mondják ki, de tuti az van mögötte, hogy a nők úgyis elmennek szülni, aztán a család az első. Ezért mindig inkább a pasikat léptetik elő. Én is többször megpályáztam már magasabb posztot, de mindig valami nevetséges indokkal elutasítottak, és valami inkompetens pasinak adták inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!