Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyerek vagy karrier?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek vagy karrier?

Figyelt kérdés
te melyiket választod?
2009. máj. 18. 16:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%

Felneveltem egy györörű gyermeket

most jöhet a karrier!!!!!

2009. máj. 18. 16:44
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
én a gyereket választottam, és egy percig nem bánom. mellette tanulok amennyit tudok, aztán majd építek karriert később újra:-) itt hancúrozik mellettem a 8 hós fiam, a világon a legtöbbet éri!
2009. máj. 18. 16:44
 3/22 anonim ***** válasza:
86%
Én még csak szeretném a gyermeket, de nem tudom úgy elképzelni az életemet, hogy ne legyen/ek. Szóval, gyerek.
2009. máj. 18. 16:46
 4/22 anonim ***** válasza:
72%

én is hasonlósan gondolom, most 23 éves vagyok, már két éve dolgozom lassan, levelezőn fejezem be az idén az egyetemet, jövőre kezdenénk babásodással próbálkozni...

úgy gondolom, 2-3 kis munkagyakorlat jöhet a baba, én nem tudom elképzelni nélküle, akkor minek is legyen jól kereső munkám, karrierem, ha nincs kiért, csak önmagamért nekem nem elég...

Szóval szerintem is: babóca és főleg a mai viszonok között, ha már 65 éves korig dolgozni kell, bőven lesz idő még karrierre, no meg sokat dolgozni...

2009. máj. 18. 16:52
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
En a karriert, nem vagyok meg eleg erett a gyerekhez. Szeretnek majd mindent megadni,ugyhogy elobbb bebiztositom magam! 24/L
2009. máj. 18. 16:52
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
Én mindkettőt. Először gyerek, gyerek mellett tanulás, hogy ne "veszítsek" túl sok időt, majd jöhet a karrier.
2009. máj. 18. 16:54
 7/22 anonim ***** válasza:
67%
először diploma, aztán gyerek (már egy éves), aztán karrier (mert ha ezzel kezdeném, nehéz lenne megszakítani, ugyanúgy visszaesnék a ranglétra aljára, mintha el sem indultam volna rajta valószínűleg
2009. máj. 18. 17:01
 8/22 anonim ***** válasza:
87%
Én mindenképpen először a karrier. Hogy a későbbiekben a gyermekemnek biztos megélhetést és támogatást biztosítsak.
2009. máj. 18. 17:02
 9/22 anonim ***** válasza:
40%
karrier. gyerek nem kell azt tönkre teszi a karriert :)) meg önző dolog ilyen világba gyereket teremteni
2009. máj. 18. 17:09
 10/22 anonim ***** válasza:
77%
karrier
2009. máj. 18. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!