Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól állna nekem ez a ruha?
most 160cm és 70kg vagyok, remélhetőleg az esküvőre lemegy 60 alá, folyamatosan fogyok, szóval van rá esély, jövő szeptemberben lesz az esküvő
a ruha amit szeretnék (nem innen rendelem, egy nagyon ügyes varrónő varrja le nekem):
én:
a ruháim 98%-a fekete, szóval azért ilyenek a képek
aki írta, hogy hasonló paraméterei és ruhája volt, az tudna küldeni nekem képet? nagyon megköszönném :)
hát, az a helyzet, hogy tettem én itt fel kérdést az alakomra is, és -15,20kilókat írtak. egyébként nekem se tetszik, 57tel már megbékélnék.
azért térek vissza rá, mert mikor ezt a ruhát megláttam, elsőre beleszerettem, és annyira én vagyok, és annyira tetszik...csak nem vagyok elég bevállalós ahhoz, hogy megvarrassam, és esetleg nem áll majd jól...
amúgy minimum egy 10cm-s sarkú cipőm lesz (tudok benne menni és bírom a gyűrődést is:) )
Nekem nem tetszik a ruha. De hát amiket én választok, az meg másoknak nem tetszik. :D
Nem is el volt a kérdés, szóval mivel erősebb testalkatú vagy, én mindenképp olyan ruhát ajánlanék, aminek van pántja, vagy valamiféle ujja. Ez is jó, ha mondjuk felveszel hozzá egy kis bolerót. Nekem is nagy cicijeim vannak, és viszonylag erős vagyok fölül, épp ezért nem vennék föl ilyen ujjatlan ruhát.
Ez csak egy vélemény, ha ez álmaid ruhája, akkor kakálj le mindenkit, és vedd föl ezt! :)
Sok boldogságot! :)
24/n
Szerintem jól állna, bár elég necces, próba nélkül választani. Nekem is egy csomó ruha tetszett netről, de mikor is felpróbáltam őket igaziból, borzalmasan álltak. Szal, én nem mernék egy képre hivatkozni.
De amúgy már rengeteg féle fajta ruhát feltettél már ide gyk-ra. ilyen nehéz választani? szerintem kölcsönözd ki a legelső kérdésednél asszem az első ruhát!az jól állt!Sok sikert!
Ha 10 cm-eres cipellőd lesz akkor így jól fog állni szerintem. Anélkül nagyon összenyomna.
Amúgy meg ha nem vagy elég bevállalós akkor szerintem hanyagold a megvarratását mert így könnyen érhet csalódás.
A fekete meg alapból nem ép esküvőre való szín. De te tudod, csak jól dönts, mivel az a ti napotok lesz!
21 éves menyasszony!
igen, pontosan ezért nem onnan rendelem :)
a varrónő a Nemzeti Színház fővarrónője, gyönyörű ruhái vannak, és max jobbat fog csinálni, de minimum ilyet!!!! :) szóval bízom benne, hogy szép lesz...:)
az a helyzet, h ő maszekba elvileg nem dolgozik, szóval nem tudom, ilyet meg tudna-e neked csinálni
de ha pécsi, vagy környéki vagy, akkor tudok ajánlani egy nőcit, aki szintén szépen varr, szalonja van (láttam már sok ruháját), és pl. egy rövid menyecskét 25ért árul
ha gondolod az ő elérhetőségét megadom!
Köszi, akkor nem, elég messze lakom Pécstől. Amúgy kinéztem már valakit, de semmit nem tudok róla, azon kívül ami a honlapján fent van. Az alapján szépen dolgozik nagyon:
Jé, nézd csak meg a klasszikus vonalak típusú ruhák közt a másodikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!