Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jól állna nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól állna nekem ez a ruha?

Figyelt kérdés

most 160cm és 70kg vagyok, remélhetőleg az esküvőre lemegy 60 alá, folyamatosan fogyok, szóval van rá esély, jövő szeptemberben lesz az esküvő

a ruha amit szeretnék (nem innen rendelem, egy nagyon ügyes varrónő varrja le nekem):

[link]

én:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. dec. 15. 12:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

a ruháim 98%-a fekete, szóval azért ilyenek a képek

aki írta, hogy hasonló paraméterei és ruhája volt, az tudna küldeni nekem képet? nagyon megköszönném :)

hát, az a helyzet, hogy tettem én itt fel kérdést az alakomra is, és -15,20kilókat írtak. egyébként nekem se tetszik, 57tel már megbékélnék.

azért térek vissza rá, mert mikor ezt a ruhát megláttam, elsőre beleszerettem, és annyira én vagyok, és annyira tetszik...csak nem vagyok elég bevállalós ahhoz, hogy megvarrassam, és esetleg nem áll majd jól...

amúgy minimum egy 10cm-s sarkú cipőm lesz (tudok benne menni és bírom a gyűrődést is:) )

2011. dec. 15. 13:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik a ruha. De hát amiket én választok, az meg másoknak nem tetszik. :D

Nem is el volt a kérdés, szóval mivel erősebb testalkatú vagy, én mindenképp olyan ruhát ajánlanék, aminek van pántja, vagy valamiféle ujja. Ez is jó, ha mondjuk felveszel hozzá egy kis bolerót. Nekem is nagy cicijeim vannak, és viszonylag erős vagyok fölül, épp ezért nem vennék föl ilyen ujjatlan ruhát.

Ez csak egy vélemény, ha ez álmaid ruhája, akkor kakálj le mindenkit, és vedd föl ezt! :)

Sok boldogságot! :)

24/n

2011. dec. 15. 13:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Veszel magassarkút és nem nyom össze. Nyugodtan vedd fel, bár a fekete csík... a fekete nem esküvőre való. Bár gyönyörű választás. Az alakoddal nincs gond. A ruha sok mindent eltakar.
2011. dec. 15. 18:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem jól állna, bár elég necces, próba nélkül választani. Nekem is egy csomó ruha tetszett netről, de mikor is felpróbáltam őket igaziból, borzalmasan álltak. Szal, én nem mernék egy képre hivatkozni.

De amúgy már rengeteg féle fajta ruhát feltettél már ide gyk-ra. ilyen nehéz választani? szerintem kölcsönözd ki a legelső kérdésednél asszem az első ruhát!az jól állt!Sok sikert!

2011. dec. 16. 07:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha 10 cm-eres cipellőd lesz akkor így jól fog állni szerintem. Anélkül nagyon összenyomna.

Amúgy meg ha nem vagy elég bevállalós akkor szerintem hanyagold a megvarratását mert így könnyen érhet csalódás.

A fekete meg alapból nem ép esküvőre való szín. De te tudod, csak jól dönts, mivel az a ti napotok lesz!

21 éves menyasszony!

2011. dec. 16. 09:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem jól állna, én csak attól tartok, hogy a varrónő által készített meg sem fogja közelíteni a képet. Nagyon sok ilyen fotó látszik a vaterán, el akarják adni a ruhájukat, felteszik a modellfotót, ami alapján a ruha készült. aztán mellé a sajátjukat...hát nagyon kiábrándító tud lenni.
2011. dec. 19. 00:12
 17/20 A kérdező kommentje:

igen, pontosan ezért nem onnan rendelem :)

a varrónő a Nemzeti Színház fővarrónője, gyönyörű ruhái vannak, és max jobbat fog csinálni, de minimum ilyet!!!! :) szóval bízom benne, hogy szép lesz...:)

2011. dec. 19. 17:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Honnan ismered őT? Tényleg szépen dolgozik? Én vateráról rendeltem a menyasszonyi ruhámat, kicsit nagy a fölső része mellben, szerinted rám tudná igazítani? Én úgy vettem a ruhát, hogy a tulaj által készített fotó alapján. És tényleg nem csalódtam. Gyönyörű, eredeti David's Bridal ruha és nagyon félek, hogy valami kontár varrónő elszúrja nekem teljesen. Derékban tökéletesen passzol, viszont felül belátni a köldökömig, ha előre hajolok. A vállrész körbefogja harmonikaszerű redőkben a hátrészt, ahol gyönyörű gombdíszes cipzárral húzható össze a háton. A mellrésze hímzett. Legjobban a vállpántot féltem, nem tudom hogy lehetne úgy beszűkíteni ezt a ruhát, hogy ne menjen tönkre.
2011. dec. 19. 20:16
 19/20 A kérdező kommentje:

az a helyzet, h ő maszekba elvileg nem dolgozik, szóval nem tudom, ilyet meg tudna-e neked csinálni

de ha pécsi, vagy környéki vagy, akkor tudok ajánlani egy nőcit, aki szintén szépen varr, szalonja van (láttam már sok ruháját), és pl. egy rövid menyecskét 25ért árul

ha gondolod az ő elérhetőségét megadom!

2011. dec. 19. 20:38
 20/20 anonim ***** válasza:

Köszi, akkor nem, elég messze lakom Pécstől. Amúgy kinéztem már valakit, de semmit nem tudok róla, azon kívül ami a honlapján fent van. Az alapján szépen dolgozik nagyon:

[link]

Jé, nézd csak meg a klasszikus vonalak típusú ruhák közt a másodikat!

2011. dec. 19. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!