Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruha állna nekem jól?
Figyelt kérdés
Nem gondolok habos babos menyasszonyira csak polgári esküvő lenne.Így inkább kisestélyi féleségekre gondolok és nem feltétlenül fehérre hanem inkább valami halvány színre.
Gondolom:alacsony vagyok (160) és nem vagyok vékony,de nem is gurulok.Van seggem melleim és hasam is sajna :(
Első képnél kicsit nagyobb a hasam,amit le tudok adni tudom,mert már nem egyszer sikerült. Második képnél meg kicsitt nagyobb a seggem de nem csatahajó :)
2011. okt. 7. 12:15
3/12 anonim válasza:
Ha hasad van, akkor nagyjából két opció maradt: vagy fűzős ami leszorítja, vagy empire szabású, ami takarja. Én az utóbbira szavazok, valami ilyesmi jó lehet: [link]
Ehhez érdemes egy vállat takaró áttetsző pelerint venni, ez egyrészt ünnepélyes, másrészt takarja a karod. És persze minél magasabb sarkú cipő, ez nyújtja az alakod. A ruhád érjen térd alá, az egy elég jó hossz.
ha nincs szuper alakod, akkor amúgy a legjobb a ruhák próbálgatása. emeld ki, amid szép, dekoltázs stb., de pl. NE vegyél fel csőruhát, aminek semmi pántja, ha van túlsúlyod, az már jól nem állhat
Köszi a linket.Magassarkú az adott és még úgy vékonyít is... :)
Azért valahogy nem vagyok ennyire merész,hogy ilyet felvegyek.Inkább szolidabb takaróbb darabot szeretnék de még a ,,kosztüm" szerűségek se állnak távol tőlem.
2011. okt. 7. 12:19
8/12 anonim válasza:
Sosem értettem a menyasszonyi ruha körüli "megbolondulásokat", (nem rossz értelemben mondom). Olyan kevesek merik felvállalni azt, hogy olyan ruhát vegyenek fel, amelyben elsősorban ők érzik magukat jól benne. Le kell tojni nagy ívben, hogy másoknak akarj megfelelni, te érezd magad jól a ruhádban. Van segged, melleid és hasad? Na és? Van, akinek így tetszel, és veled akarja leélni az életét. Ez a lényeg, a többi csak ráadás. Az unokahúgom kifejezetten dagi volt, ráadásul passzos menyasszonyi ruhája volt, de úgy virult benne, hogy jó volt nézni az abbéli örömét, hogy férjhez ment, és szereti a párját. Egyáltalán nem foglalkozott azzal, hogy duci. A kisugárzása miatt pedig más sem.
2011. okt. 7. 13:02
9/12 anonim válasza:
a szalonokban nem igazán találtam, de lehet, hogy ezeket is érdemes megnézni, hátha vmelyik jó lesz ötletadónak. :)
előző vagyok, nézd meg a színeket is, mert több színben is kaphatók. ami feketében jön be, annál természetesen nem arra gondoltam, hanem egy halvány színre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!