Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruha állna nekem jól?
Sziasztok! Nem tudtam melyik topicba írjam ki a kérdésemet mert kicsit szépség/divat viszont kicsit esküvő téma is. No félre ne értsetek az esküvő még odébb van, viszont szalagavatós bálam lesz januárban! Nem tudom milyen ruha állna jól nekem mert alacsony vagyok és kissé tömzsi, vékony derékkal viszont vastag csípővel. Ilyesmi ruhák tetszenek:
De legfőképpen az első. Kicsit vastag karom van, de a pánt nélküli ruhák tetszenek.
160 cm vagyok és 58 kg de ebből szeretnék kicsit fogyni.
Köszönöm a válaszokat! Megköszönném ha linkelnétek is egy pár ruhát amik szerintetek az ilyen alkatú lányokhoz illenek :)
szia
leírásod alapján az utolsó állna neked jól
bár szerintem a méretek alapján nem vagy kövér. 160/58 kg?
de ha vastag a csípőd,akkor az első kettő semmiképp, az mégjobban kiemeli a vonalaidat.
és ha vastag a karod, akkor el kellene takarni
bocsi hogy ezt írom, de te kérdezted :)
az egy dolog hogy tetszik,,
de más kérdés mi áll jól!!!
szerintem személyesen menj el egy ruhaszalonba és ott majd biztos találnak egy olyan ruhát ami alkatilag a legjobban illik hozzád !
Ha széles a csípőd, akkor semmi képen nem olyat, ami rásimul, viszont a keskeny derekadat érdemes kiemelni. Itt adnak pár ötletet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!