Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos dolog a házasság vagy csak egy felesleges, jelentéktelen papír?
Én sosem akartam férjhez menni. Úgy voltam vele, hogy egy papír nélkül is ugyanúgy szeretem a párom és remélhetőleg ő is viszont.
4 éve vagyunk együtt, 3 éve élünk együtt és 5 hónapos a kislányunk. Megkérte a kezem 1 éves évfordulónkon, ahol igent mondtam. Tehát jelenleg 'jegyben járunk'.
Viszont a szülők (mind két részről) ezt 'ellenzik' és szeretnék, ha összeházasodnánk. Mi meg közöltük, hogy ha lenne felesleges pénzünk, akkor inkább a lányunkra költenénk, mint egy esküvőre.
2 hónappal ezelőtt jött egy átutalás a számlámra egy nagyobb összegről. Úgy gondolták a szülők, hogy akkor kifizetik az esküvőt.
Összegezve: nekik ez fontos, nekünk nem. Mi így is boldogok vagyunk (bejegyzett élettársi kapcsolatban), sőt!!! mióta a lányunk megszületett, azóta a legboldogabbak.
Nem költjük el másra. Mindent lefoglaltunk és kifizettünk már.
Azért, mert nekünk nem életbevágóan fontos egy esküvő és a szülőknek igen - ezáltal ők ki fizették -, attól még tiszteletben tartjuk.
Egyetértek azzal aki azt írja, hogy akinek csak egy papír, az ne házasodjon, vagy gondolja meg.
Mi a férjemmel...:) még furcsa leírni, december 10.én házasodtunk össze. szóval friss a dolog.
mindkettönknek fontos volt a házasság. nekünk nem csak egy papír. annak a szándéka, hogy együtt akarjuk leélni az életünket, felvállaljuk egymást törvényesen.
plusz nem nagyon szerettem volna esküvőn kívüli babát.
szeretem az új nevemet is, amit kötőjeles verzióban vettem fel, mert nem szeretem a né végződést, és a saját nevemet sem szerettem volna elhagyni.
nem volt nagyzolás, pici esküvő volt , de annál hangulatosabb kb 17 vendéggel.
meg is ríkattunk pár emberkét:) és más érzés mintha csak a barátnője lennék... jobb érzés:) ennyi.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!