Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fontos dolog a házasság vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos dolog a házasság vagy csak egy felesleges, jelentéktelen papír?

Figyelt kérdés
Arra keresem a választ, hogy miért csökkent le az utóbbi időben ennyire a házasságkötések száma. Írjátok meg a véleményeteket a témakörről! :)
2011. dec. 7. 20:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

* higgyétek

bocs az elírásért...

2011. dec. 7. 21:00
 12/29 anonim ***** válasza:
58%
Fontos! Két egymást szerető, megbecsülő, kitartó, gyermekeket akaró pároknak kifejezetten. Csak egy példa: ha a házasságban probléma merül fel, többnyire mindketten a megoldáson fáradoznak, míg a csak együttélő párok legtöbbször elköszönnek egymástól és szétrebbennek. Fontos a társadalmi megítélés szempontjából is, de a születendő gyermekeknek is érdeke, hogy szülei házasságban éljenek.
2011. dec. 7. 21:11
 13/29 anonim ***** válasza:
85%

Sokan itt azt irjak, hogy az egyutt elo parok konnyebben szetmennek, es azert elnek csak egyutt, es nem hazasodnak, hogy legyen egy kiskapu.

En, ha korulnezek a kornyezetemben, azt latom, hogy a hazassagban elok is nagyon szivesen felallnanak es mennenek. Osszesen egyetlen hazassagrol tudok, ami tenyleg mukodik. A tobbi csak gazdassagi kozosseg, de kifele a nagy hudeszeretjukegymast mutatjak. De ez 95%-ban nem igaz. Verik a melluket, hogy megoldjak a dolgokat, de kozben a parjuk hata mogott kijelentik, hogy akkor jo, amikor a masik nincs otthon?! Hany notol hallottam mar ezt, meg se tudom szamolni.

Legtobb ember szeret sokat gondolni magarol, kozben valojaban csak beszari, hogy valtoztasson, vagy inkabb ferjhez megy, csakhogy ne legyen egyedul, csak hogy legyen valaki aki penzt hoz a hazhoz, de ezt senki se fogja bevallani.

Szoval en inkabb nem megyek ferjhez. Csak akkor, ha megtalalom azt a ferfit, akit 100%-an el tudok fogadni ugy ahogy van.

2011. dec. 7. 21:19
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
Régebben "szégyen volt" együtt élni, hogyha az illetők nem voltak házasok. Ma más sokkal inkább csak jogilag van jelentősége a házasságnak, formailag valóban csak egy papír - ezért nem házasodnak annyian.
2011. dec. 7. 21:35
 15/29 anonim ***** válasza:
59%

le lehet adni a nagy dumát, hogy a szerelem számít, a házasság elavult intézmény, hogy csak egy papír stb...

De! Szerintem nem csak egy papír, hanem egy "szerződés". Ország-világ előtt felvállalod, hogy az a te párod és ezentúl együtt lesztek, közös lesz mindenetek stb... Szerintem igen is kiba*szottúl számít!

2011. dec. 7. 21:40
 16/29 anonim ***** válasza:
56%
Jaj, ez az "ország-világ előtt felvállalni" duma. Na itt látszik, hogy mennyien házasodnak MÁSOK MIATT !
2011. dec. 7. 23:02
 17/29 anonim ***** válasza:
44%

Jelentéktelen papír. A barátnőm házasodni akar, nekem meg mindegy, de ha boldoggá tenném vele, akkor belemegyek.

Házasság nélkül is tudnám, hogy szeretem és vele maradok jóban rosszban.

Amúgy fontos statisztikai adat, hogy a házasságok 60%-a itthon válással végződik.

2011. dec. 7. 23:36
 18/29 anonim ***** válasza:
58%

Azok élnek az élettársi viszonnyal, akik:

-nem akarnak elköteleződni a személy mellett

-nem akarnak semmiért felelősséget vállalni

-csalódtak a rossz házasságukban és elváltak

-akik féltik a vagyonukat....

És persze ezt "nem számít a papír" köntösbe bújtatják...

Ha nem számítana a papír, akkor házasok lennének!

A másik kedvencem a "nincs pénz lagzira, ruhára és az egész felhajtásra"...jaja...de nem kötelező semmilyen felhajtást csinálni!

Aki meg azt mondja "de lagzival az igazi" akkor miért megy bele az élettársi kapcsolatba? Ahhoz miért nem kell lagzi? A házassághoz minek kell?

Engem senki sem tud meggyőzni!

2011. dec. 7. 23:51
 19/29 anonim ***** válasza:
76%

"Amúgy fontos statisztikai adat, hogy a házasságok 60%-a itthon válással végződik."

Ja ja... az élettársi kapcsolatoknak meg a 80%-a....

2011. dec. 7. 23:52
 20/29 anonim ***** válasza:
51%
Vajon miért 80%? Mert könnyebb kivitelezni? :D
2011. dec. 8. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!