Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos dolog a házasság vagy csak egy felesleges, jelentéktelen papír?
* higgyétek
bocs az elírásért...
Sokan itt azt irjak, hogy az egyutt elo parok konnyebben szetmennek, es azert elnek csak egyutt, es nem hazasodnak, hogy legyen egy kiskapu.
En, ha korulnezek a kornyezetemben, azt latom, hogy a hazassagban elok is nagyon szivesen felallnanak es mennenek. Osszesen egyetlen hazassagrol tudok, ami tenyleg mukodik. A tobbi csak gazdassagi kozosseg, de kifele a nagy hudeszeretjukegymast mutatjak. De ez 95%-ban nem igaz. Verik a melluket, hogy megoldjak a dolgokat, de kozben a parjuk hata mogott kijelentik, hogy akkor jo, amikor a masik nincs otthon?! Hany notol hallottam mar ezt, meg se tudom szamolni.
Legtobb ember szeret sokat gondolni magarol, kozben valojaban csak beszari, hogy valtoztasson, vagy inkabb ferjhez megy, csakhogy ne legyen egyedul, csak hogy legyen valaki aki penzt hoz a hazhoz, de ezt senki se fogja bevallani.
Szoval en inkabb nem megyek ferjhez. Csak akkor, ha megtalalom azt a ferfit, akit 100%-an el tudok fogadni ugy ahogy van.
le lehet adni a nagy dumát, hogy a szerelem számít, a házasság elavult intézmény, hogy csak egy papír stb...
De! Szerintem nem csak egy papír, hanem egy "szerződés". Ország-világ előtt felvállalod, hogy az a te párod és ezentúl együtt lesztek, közös lesz mindenetek stb... Szerintem igen is kiba*szottúl számít!
Jelentéktelen papír. A barátnőm házasodni akar, nekem meg mindegy, de ha boldoggá tenném vele, akkor belemegyek.
Házasság nélkül is tudnám, hogy szeretem és vele maradok jóban rosszban.
Amúgy fontos statisztikai adat, hogy a házasságok 60%-a itthon válással végződik.
Azok élnek az élettársi viszonnyal, akik:
-nem akarnak elköteleződni a személy mellett
-nem akarnak semmiért felelősséget vállalni
-csalódtak a rossz házasságukban és elváltak
-akik féltik a vagyonukat....
És persze ezt "nem számít a papír" köntösbe bújtatják...
Ha nem számítana a papír, akkor házasok lennének!
A másik kedvencem a "nincs pénz lagzira, ruhára és az egész felhajtásra"...jaja...de nem kötelező semmilyen felhajtást csinálni!
Aki meg azt mondja "de lagzival az igazi" akkor miért megy bele az élettársi kapcsolatba? Ahhoz miért nem kell lagzi? A házassághoz minek kell?
Engem senki sem tud meggyőzni!
"Amúgy fontos statisztikai adat, hogy a házasságok 60%-a itthon válással végződik."
Ja ja... az élettársi kapcsolatoknak meg a 80%-a....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!