Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratommal 2 eve vagyunk egyutt, van egy babank kozosen,
mindketten 30 evesek vagyunk. Baratom akar meg egy gyereket
majd, de felesegul nem akar venni. Szerintetek szeret?
az, hogy gyereket akar tőled, a legszebb szerelmi vallomás, amit valaki kaphat, te meg azon agyalsz, hogy nem ír alá erről egy papírt? ez kicsit olyan, mint a viccben a skót anyuka: "maga mentette ki a kisfiamat a folyóból? és a sapka hova lett a gyerekről?" :D
2011. nov. 28. 21:53
Nem olvastam végig az összes választ, de: lehet, csak le akarja tudni a gyerektémát.Kell neki gyerek, de a nevelésük nem annyira, majd meglátja... Lesz 2 gyereke, aztán azt csinál, amit akar. Ha gyerket akar, vegyen el. Fontos, mert nem csak egy papír, hanem biztosíték, hogy amíg pl gyesen ülsz, ő keres, a keresete közös legyen. Ha a saját nevére vesz közben kocsit, lakást, az is közös legyen. Így egyszerűen minden nélkül kihajíthat az utcára, vagy kihúzhatja a lábad alól a talajt. Így ő nem elvált ember lesz, hanem csak volt egy barátnője, aki szült 2 gyereket... Mennyivel jobban hangzik, mint az elváltam, otthagytam a családomat. Miért nem akar elvenni? Milyen indoka van rá? Indokoltasd meg vele, mert én csak az előbb leírtakat tudom!
2011. nov. 29. 09:59
33/45 A kérdező kommentje:
nem mertem felhozni a temat,mindketten ugy teszunk,mintha nem beszeltunk volna soha rola....meg nem all keszen a hazassagra,hova a sietseg,ennyit hajtogatott,de a masodik gyerek az o otlete volt-en is akarom,de eloszor o emlitette...azt mondja,addig o fizeti a kajamat meg a hazat,amig itthon vagyok a gyerekkel-mert egyebkent felesben fizettunk gyerek elott
34/45 A kérdező kommentje:
nem irtam,amikor rakerdeztem,felajanlottam a polgari eskuvot 2 tanuval,meg a hazassagi szerzodest is...es meg nincs ra kesz...hat igy fura,nem?talan ezzel kellett volna kezdenem
na ebbe a kategóriába sem érdemes írni, mert mindenkit lepontoznak -.-
2011. nov. 29. 13:44
Elnezest kerek, hogy ezt mondom, de itt az a fo problema, hogy nem voltak hasonlok a celjaitok. Ha o nem akar nosulni, nem lehet eroltetni, de nyilvan neked sem jo igy, mert te vagysz az eskuvore. Alapbol nem voltatok egymashoz illok.
2011. dec. 2. 17:17
gyerekkel téged akar a markában tartani, lelámncolni
házassággal viszont hogy ő lekösse magát melléd, azt nem akarja.
ezt erőltetni meg pláne nem szabad, mert akkor még nagyobb rabságnak érezné a házasság kötelékét.
ez nem biztos, hogy szívügyi kérdés, lehet ezt látta valahol, ezt hiszi, hogy a házasság az életének a vége.
ez egy berögzült tévedése, vagy fóbiája is lehet, nem biztos hogy nem szeretés miatt van.
2011. dec. 2. 19:54
Ez fasság! Nekünk is van a párommal gyerekünk és mi sem házasodtunk össze! Ő sem házasságpárti és én sem!
2011. dec. 3. 10:50
Ide bármilyen válasz kerül, az le van pontozva ? Bár az utóbbi napokban MINDENHOL ezt látom... na mindegy, engem is szét lehet szedni.
A párom papíron még házas az előzővel, és mindjárt itt a második babánk. Általában néznek ránk, vagyis főleg rám nagyon hülyén meg szánakozva meg mindenhogyan. Engem meg nem érdekel. Nem ez a biztosíték a kapcsolatra. Az első bébi a vártnál hamarabb sikerült, igazából marhára nem hiányzott a válással várható stressz meg háború, ezért szóba se hoztam. Legfeljebb bénán néz ki, hogy így vagyunk, viszont sokkal boldogabban éldegélünk, mint sok házaspár. Egyszer majd mi is azok leszünk.
2011. dec. 3. 10:59
Az én szememben egy közös gyerek nagyobb kapocs, mint a házassági papír, amennyiben viszont hívő vagy és fontos Neked maga az eskü, akkor számomra teljesen érthető, hogy ezt szeretnéd és akkor a párodnak is meg kéne szerintem érteni, mert azt is gondolom,h mi az, hogy a"házasságra nem állok készen", egy második gyerek vállalására pedig igen. Szerintem a tervezett babáknál ez szinte egy kimondatlan szerződés kéne,hogy legyen, hogy amíg a gyereket felnevelitek együtt lesztek jóban rosszban... Persze ez csak az én véleményem, de azt gondolom, hogy magát a papírt, meg a ceremóniát túlértékelik. Mondom ezt úgy, hogy én 23 éves vagyok van egy gyönyörű 4 éves kislányom, az apukája szintén 23 éves és bár egyikünk sem akart házasságra lépni, mikor becsúszott a gyerkőc együtt tervezzük felnevelni... Aztán meglátjuk mit hoz a jövő, de kétlem, hogy a papír védene meg attól, hogy elhagyjon engem. Szándékosan nem úgy fogalmazok, hogy elhagyjon minket, mert a gyerekét sosem hagyná el, akkor sem, ha velem már nem tudna együtt élni.
2011. dec. 3. 13:41
Kapcsolódó kérdések: