Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Baratommal 2 eve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratommal 2 eve vagyunk egyutt, van egy babank kozosen, mindketten 30 evesek vagyunk. Baratom akar meg egy gyereket majd, de felesegul nem akar venni. Szerintetek szeret?

Figyelt kérdés
Egyertelmu, nem bizik a kapcsolatunkban, kulonben elvenne, nem? Hogy boldogga tegyen meg ha komolyan gondolja, de akkor mert akar meg egy gyerkocot?
2011. nov. 28. 13:22
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
35%

Hát nézd, akkor most se ezen agyalj.

Ahhoz is ketten kellettetek, hogy a baba megfoganjon, persze lehet, hogy bombabiztos védekezési módszer mellett sikerült, akkor a védekezni kellett volna kitétel nyilván nem áll.

De eszerint ez végül is egy "kényszer szülte" helyzet, hogy ti így egy család lettetek.

Ha "erőlteted" a témát, arra rámehet a kapcsolat. Ha nem, akkor meg kell barátkoznod azzal, hogy ő ilyen, és elfogadni ilyennek.

Egy komoly beszélgetést mondjuk mindenképp megérne a dolog.

2011. nov. 28. 14:02
 22/45 anonim ***** válasza:
15%
Ja és: a gyerekre eszerint egyikőtök sem volt kész, tehát ezt buta dolog odavágni, hogy "és a gyerekre?" mert hiszen már az elsőt se terveztétek...
2011. nov. 28. 14:03
 23/45 A kérdező kommentje:
palmnak uzenem,tanulj meg olvasni,hogy attol,mert nem terveztuk a picit,mindketten habozas nelkul mergtartottuk,boldogan es a MASODIKAT TERVEZZUK!!!!!Nem kenyszer volt,mert nem tartottam volna meg!ehez mar tenyleg semmi kozod,azert pofatlan ne legy,mar nem kell irogatnod,koszi
2011. nov. 28. 14:09
 24/45 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem igenis fontos dolog a házasság és nem "csak egy papír"! Ezzel is kifejezi a két fél, az egymás iránti szerelmét, szeretetét. Beszélj a pároddal a házasságról, mondd el, hogy te mit gondolsz róla és miért is fontos számodra.
2011. nov. 28. 15:06
 25/45 anonim ***** válasza:
64%

.... a gyerekre meg készen állsz ? Azt mondta, nem tudja .....

Ez inkább arra utal, hogy nem biztos, hogy szülnék neki mégegyet.

Szeretni attól még szerethet, hogy nem akar házasodni. Valamiért fél tőle, sokan nyomásnak érzik, ilyenek. És a maguknak csinált nyomás miatt aztán meg is romolhat a kapcsolat. Én házasságpárti vagyok, de megtudom érteni valahol, ha valaki nem. Ez nem feltétlen jelenti, hogy nem szeret. Házasságból is lehet válás sokkal hamarabb, mint nem házasságból különmenés.

Tedd félre ezt a házasságosdi kérdést, és próbálj úgy belegondolni a kapcsolatotokba, hogy stabil e, kimutatja e, hogy szeret, ott van e mellettetek, stb. Legyél őszinte a válaszokkal, és az alapján döntsd, el, hogy szerinted szeret e, vagyis elsősorban ezt érezned kellene.

2011. nov. 28. 15:19
 26/45 anonim ***** válasza:
91%

1. Olyan értelemben igenis kényszer volt, hogy nem terveztétek, de jött. Kész helyzet, és nyilván a helyes döntés a tiétek, de ettől még egyfajta kényszerhelyzet.

2. Ha ennyire frusztrálnak a különböző vélemények, és csak azt akarod hallani, hogy "igen, igazad van, el kéne, hogy vegyen, micsoda önző dög a pasid", akkor rossz helyen jársz. Minden válaszom kulturált hangnemű, s ha pofátlanságnak érzed, hogy idegenek a magánéletedben turkálnak, akkor nem kell kiteregetni ide a problémád.

3. Ha a másodikat valóban tervezgetitek (és nem csak annyi történt, hogy "ugye szívem, te is szeretnél másik gyereket? Ja, persze, hogyne.", akkor végképp nem értem, miért itt vitatod meg, szeret-e a párod.

4. Ha tényleg istenbizony ennyire komolyak a kétségeid, hogy szeret-e, akkor viszont nem gyereket meg esküvőt kell tervezni, hanem először magadban letisztázni a kétségeidet, azok lehetséges kiváltó okait (a mindennapi viselkedésében, nem pedig abban a homályos válaszban keresve, hogy nem kész a házasságra). Utána meg leülni és nagy levegőt venni és megbeszélni.

2011. nov. 28. 15:34
 27/45 anonim ***** válasza:
24%
Palmocska, te mit okoskodsz folyton?
2011. nov. 28. 16:14
 28/45 anonim ***** válasza:
88%

Látom itt mindenkit lepontoznak aki házasságon kívül szül vagy szült.

Tessék le lehet engem is.Igen házasságon kívül van egy babánk.Nyáron fogunk összeházasodni.A párom 39 éves most érett meg a házasságra.Eddig nem is érdekelte a dolog.

Szerintem ne töprengj rajta,ha úgy érzi a párod biztos elvesz.

És biztos olyan embertől nem akarna gyereket akit nem szeret.

2011. nov. 28. 17:32
 29/45 anonim ***** válasza:
60%
Hű erre a kérdésre igen nehéz a válasz, nézzétek csak a %-okat. Az se jó, ha házasodik, az se, ha nem, az se, ha gondolatot kap a kérdésére .... hm...
2011. nov. 28. 17:54
 30/45 A kérdező kommentje:
:)azert koszi
2011. nov. 28. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!