Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Baratommal 2 eve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratommal 2 eve vagyunk egyutt, van egy babank kozosen, mindketten 30 evesek vagyunk. Baratom akar meg egy gyereket majd, de felesegul nem akar venni. Szerintetek szeret?

Figyelt kérdés
Egyertelmu, nem bizik a kapcsolatunkban, kulonben elvenne, nem? Hogy boldogga tegyen meg ha komolyan gondolja, de akkor mert akar meg egy gyerkocot?
2011. nov. 28. 13:22
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
mi meg nem voltunk soha hazasok.azt mondta,hova a nagy sietseg?meg nem erzi kesznek magat a hazassagra....en-es a gyerekre???????konyorgom.
2011. nov. 28. 13:44
 12/45 anonim ***** válasza:
34%

én házasság nélkül szültem

imádjuk egymást és szeretnénk még gyereket

hasonló kérdést én is tettem már fel, és kaptam sok biztatást ezért már nem is agyalok azon, hogy nem szeret eléggé

viszont szeretnék feleség lenni, de most már csak akkor ha a gyerek(ek) is nagyobbacskák lesznek, és úgy gondoltam, hogy majd akkor amikor a babánk betölti a 10 élet évét, szeretném megünnepelni, hogy már 10 éve együtt vagyunk és ezt egy aláírással megpecsételni

2011. nov. 28. 13:44
 13/45 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem ha nem egy normán (a házasságon) görcsölnél, akkor talán jobban "készen érezné" magát.

El kéne döntened, hogy mi a lényeg

1. egy papír

2.. vagy ő és a gyerek(ek)

2011. nov. 28. 13:47
 14/45 A kérdező kommentje:
nem gorvsolok,es a ket ev alatt kb.2 szer kerdeztem ra,es soha nem cseszegettem,celozgattam utana,elotte,lezartam hamar mindig.nehogy mar az en hibam,mert o igy erez
2011. nov. 28. 13:49
 15/45 A kérdező kommentje:
nem gorcsolok akart lenni
2011. nov. 28. 13:50
 16/45 anonim ***** válasza:
86%
Igen, nem fontos a papir, abban az esetben ha a pasi egyáltalán nem akar nősülni, mert nem tartja fontosnak. DE, ha azért nem akarja, mert nem áll rá készen, az szerintem nem jelent jót. Mikor fog készen állni? Mikor ballagnak a gyerekek?
2011. nov. 28. 13:52
 17/45 anonim ***** válasza:
65%

Akkor miért szültél neki már egyet?

Tényleg meg kéne értened, hogy az ilyen kérdéseket az első gyerek érkezése ELŐTT érdemes lett volna tisztázni. De ha nem tettétek, akkor miért pont most venne el?

Egyáltalán, nálad a szeretet/szerelem fokmérője az, hogy elvesz-e? Nem az, hogy hozzátok jön haza, veletek van, a közös babátokkal?

Ettől még lehet, hogy nem szeret igazán, de akkor az a baj, és nem az, hogy nem vesz feleségül.

2011. nov. 28. 13:53
 18/45 anonim ***** válasza:
52%
mi 5 éve vagyunk együtt, igaz még fiatalok is és elsők vagyunk egymásnak, már együtt élünk 2 éve, de nem sürgetjük - mi a kapcsolatunk 8. évében tervezzük házasságot. De mindig szó van róla..
2011. nov. 28. 13:54
 19/45 A kérdező kommentje:
13:52-nek koszi,igazad van!!!!!!!!!!babat nem terveztuk,de megtartottuk ,mert szerettuk egymast,meg korunk miatt is,meg egyebkent is.mar 9 hetes voltam,akkor hogy kerdeztem volna ra,ja,vegyel mar el gyorsan?utana sok mas bajom volt,nem ezen agyaltam
2011. nov. 28. 13:59
 20/45 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem szeret, csak nem tartja fontosnak a házasságkötést. Próbálj beletörödni, bagy köss komromisszumot. Ha házasság akkor 2. gyerek, ha nem akkor marad 1 gyerek.
2011. nov. 28. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!